Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ebru hanımla görüşme..

golaso

Normal Üye
7 Ağu 2019
12
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç olmadan yazayım..
Hoş sohbet, ikram, temizlik bunlara değinmeyeceğim çünkü forumdan şu ana kadar görüştüğüm bayanlar bu konuda çok dikkatli ve geçer notu hakediyor.

Açıkcası Ebru hanım için referans yazanların az olmasından dolayı görüşme için biraz kararsız kalmıştım ama fotoğraflardan da etkilenerek görüşmek istedim. İlk olarak değinmek istediğim şey; çok güzel bir bayan, belli bi standart varsa onun kesinlikle üzerinde olduğunu söylemeliyim. Fizik olarak ise uzun boylu ve etkileyici bir fiziği var fotoğraflarda ne görüyorsanız o.
Özel anlarda ise sevdiğiniz şeyleri sorup ona göre vites artırması :p , memnun etmek için uğraşması ve görüşme boyunca telefon vs uğraşmayıp o süreyi bana ayırmasından dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.

Partner seçerken karşınıza bazen yüz-fizik olarak çok güzel ama performansıyla onu yapmam bunu yapmam tarzında hayal kırıklığı yaratan anılarınız olmuştur, veya performans olarak çok iyi olup 'ya bi şeyler eksik' dediğimiz. Ebru hanımda bu tür olumsuzluklarla karşılaşmadığım için mutluyum. Bu memnuniyetten dolayı referans yazısı olarak değil de teşekkür amaçlı yazmak istedim.
Herkese iyi eğlenceler :)

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
258
1,108
Geç olmadan yazayım..
Hoş sohbet, ikram, temizlik bunlara değinmeyeceğim çünkü forumdan şu ana kadar görüştüğüm bayanlar bu konuda çok dikkatli ve geçer notu hakediyor.

Açıkcası Ebru hanım için referans yazanların az olmasından dolayı görüşme için biraz kararsız kalmıştım ama fotoğraflardan da etkilenerek görüşmek istedim. İlk olarak değinmek istediğim şey; çok güzel bir bayan, belli bi standart varsa onun kesinlikle üzerinde olduğunu söylemeliyim. Fizik olarak ise uzun boylu ve etkileyici bir fiziği var fotoğraflarda ne görüyorsanız o.
Özel anlarda ise sevdiğiniz şeyleri sorup ona göre vites artırması :p , memnun etmek için uğraşması ve görüşme boyunca telefon vs uğraşmayıp o süreyi bana ayırmasından dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.

Partner seçerken karşınıza bazen yüz-fizik olarak çok güzel ama performansıyla onu yapmam bunu yapmam tarzında hayal kırıklığı yaratan anılarınız olmuştur, veya performans olarak çok iyi olup 'ya bi şeyler eksik' dediğimiz. Ebru hanımda bu tür olumsuzluklarla karşılaşmadığım için mutluyum. Bu memnuniyetten dolayı referans yazısı olarak değil de teşekkür amaçlı yazmak istedim.
Herkese iyi eğlenceler :)
Tatliimmm benim naif insan çok güzel bı kalbin var çok memnun oldum seni tanıdığıma 😀😀 çokta yakınız çık çık gel 😆😆

00tolgaa Çevrimdışı
23 Nis 2019
164
108
Fotolarından bende cok etkilendim sonra sesini duydum whatsapp ta daha bir etkileşim oldu bende ama daha gidemedim :confused:

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
258
1,108
Fizik olarak kesinlikle standart üstü oldugu fotograflardan ve boyundan belli.Benim de ilk fırsatta görüşmek istedigim biri forumdan hatta bugün tüm fotolarını inceledim cok begendim🙈 kuslu sitedeki adınız nedir ?
Teşekkür ederim 🤗 o kuşlu siteye çok pis takigim😩 sürekli hesap kapatiyo su an nehirrebruu😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar