- 5 Haz 2022
- 439
- 2,047
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok geçmiş olsun kuzumm yaaaŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Geçmiş olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Çok geçmiş olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
geçmiş olsun canımŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
çok geçmiş olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
çok geçmiş olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Çok geçmişler olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Because in Europe stray dogs get collected from streets and if they are not owned by someone, after a while they are killed with poisonous injections in shelters. Here it's illegal to kill stray animals like dogs and cats. Unfortunately some people and some municipalities still kill especially dogs with poisonous flesh.Get well soon.
Why are there so many stray dogs in Turkey?
Your country is not very rich. Your children go to school hungry, but a lot of money goes to stray dogs.
There are dozens of packs of dogs in Antalya.
Each pack consists of at least 20-30 dogs.
It is impossible to see this in Europe and the United States.
google translate
Acil şifalar dilerim.
Türkiye'de neden bu kadar çok sokak köpeği var?
Ülkeniz çok zengin değil. Çocuklarınız okula aç gidiyor ama çok para sokak köpeklerine gidiyor.
Antalya'da onlarca paket köpek var.
Her paket en az 20-30 köpekten oluşur.
Bunu Avrupa'da ve Amerika'da görmek mümkün değil.
geçmiş olsunŞansa köpek saldırdı ayırırken kendimde yaralandım icin bi süre randevu kabul etmiyorum sağlığıma kavuştum zaman tekrar bilgilendirme yapıcam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!