Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru önemli 👹👹

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biliyorsunuz ki deli bir hayvan severim ve evimde limonum küçük aslanım var hayvan sevmeyen ( nasıl bir şeyse) yada alerjisi olan rahatsız olan lütfen bana yazmasın çünkü herşey para olmadığı gibi ben sizin için kedimi bir yere bırakamam ki gelenler bilir benim kedim kimseye gitmez yatar seven olursa gider yatak odasına asla girmez bilir ... evin bir bireyi o cidden kalp kırarım bu konuda

Son düzenleme:
Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
586
826
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hayvan sevmeyende ne biliyim yani gitsin..... çomaklasın, hele ki kedi 🐈 direk evin sahibi, herkes gider o kalır, hayvanları sevin kardeşim, onlar yaradanın konuşamayan kulları, söyleyeceklerim bu kadar....

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hayvan sevmeyende ne biliyim yani gitsin..... çomaklasın, hele ki kedi 🐈 direk evin sahibi, herkes gider o kalır, hayvanları sevin kardeşim, onlar yaradanın konuşamayan kulları, söyleyeceklerim bu kadar....
Aynen birde benim kedim cidden kimseye gitmez sabır cekiyorum bazen

Deathworld Çevrimdışı

Deathworld

Normal Üye
15 Haz 2020
35
89
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biliyorsunuz ki deli bir hayvan severim ve evimde limonum küçük aslanım var hayvan sevmeyen ( nasıl bir şeyse) yada alerjisi olan rahatsız olan lütfen bana yazmasın çünkü herşey para olmadığı gibi ben sizin için kedimi bir yere bırakamam ki gelenler bilir benim kedim kimseye gitmez yatar seven olursa gider yatak odasına asla girmez bilir ... evin bir bireyi o cidden kalp kırarım bu konuda
Bence hayvan sevmeyen insanda sevmez benimde birtane evladım var ve benim için herşeyden önce gelir evlatlar allahın bize gönderdiği sessiz canlardır konuşamaz dertlerini anlatamazlar bir kap su birkap mamadan başka sadece sevgi isterler onlar dünyaya gelmiş engüzel canlılardır

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence hayvan sevmeyen insanda sevmez benimde birtane evladım var ve benim için herşeyden önce gelir evlatlar allahın bize gönderdiği sessiz canlardır konuşamaz dertlerini anlatamazlar bir kap su birkap mamadan başka sadece sevgi isterler onlar dünyaya gelmiş engüzel canlılardır
Aynen öyle evlat ya hiç birşey ondan üstün değil

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
586
826
Aynen birde benim kedim cidden kimseye gitmez sabır cekiyorum bazen
Ben bu korkuyorum, huylanıyorum, hoşlanmıyorum triplerini hiç anlamıyorum, arkadaş bir kere sen gittiğin yere misafir olarak gitmişsin, sen belkide ömrünün sonuna kadar gitmeyeceğin bir mekanda o zaten yıllardır yaşıyordu, tamam misafir olarak saygı görmek istersin ama, ev sahibinin hassaiyetlerine de saygılı olman lazım, çok sıkıntılıysan bu konuda gitmeden öğren evde evcil hayvan var mı tercihini ona göre yap, ziyaret ettiğim bazı pembişlerin evinde evcil dostları oluyor, tutup onu bir odaya kapatıyorlar, farkettiğim anda kıyamet kopartıyorum niye kilitledin diye, kızcağız da saf saf bazıları istemiyor falan diyor mahçup mahçup, ben isterim kardeşim, sıkıntı yok, o benden rahatsız olmazsa ben hiç olmam

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben bu korkuyorum, huylanıyorum, hoşlanmıyorum triplerini hiç anlamıyorum, arkadaş bir kere sen gittiğin yere misafir olarak gitmişsin, sen belkide ömrünün sonuna kadar gitmeyeceğin bir mekanda o zaten yıllardır yaşıyordu, tamam misafir olarak saygı görmek istersin ama, ev sahibinin hassaiyetlerine de saygılı olman lazım, çok sıkıntılıysan bu konuda gitmeden öğren evde evcil hayvan var mı tercihini ona göre yap, ziyaret ettiğim bazı pembişlerin evinde evcil dostları oluyor, tutup onu bir odaya kapatıyorlar, farkettiğim anda kıyamet kopartıyorum niye kilitledin diye, kızcağız da saf saf bazıları istemiyor falan diyor mahçup mahçup, ben isterim kardeşim, sıkıntı yok, o benden rahatsız olmazsa ben hiç olmam
Valla kapatmam zaten gelmez benim kedim ve şuana kadar tek bir problem yaşamadım böyle yatar20200209_112832.jpg

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar ilginç ama. Bu kedi Eylül Hanım' dan daha popüler neredeyse ve hala pazarlık konusu ediliyor. Bol sabırlar Eylül Hanım. :(

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Köpekten korkabilir insan normaldir belki bir travma yaşamış olabilir. Yine de abartı tepki çok saçma.Ama kedi öyle mi? 10 senem geçti kediyle. Dünyanın en gamsız, en eğitilmez,en başına buyruk, kimseyle işi olmayan kendi halinde bir canlıya verilen tepkiler anlamsız. Evin bir parçası bir ferdi oluyor. Evladınıza verilen tepkilerin sizin nasıl modunuzu düşürdüğünü tahmin edebiliyorum ve sabırlar diliyorum 💐
Hemde nasıl evlat yaa dediğim gibi ağır oluyor cevabim zaten

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla kapatmam zaten gelmez benim kedim ve şuana kadar tek bir problem yaşamadım böyle yatarEkli dosyayı görüntüle 49047

Eylül Hanım bu arada evlat gibidir gerçekten öyle. Neticede ne olursa olsun bağıra basmak önemli.

De bu arkadaşımızı aldığınız/sahiplendiğiniz yerle bir istişare yapın isterseniz. Hani standart kırlentin boyunu ölçüsünü bilen bir insanım. bu ebatlarda evcil kedi genelde olmuyor. Bu boydakiler Afrika' da antilop filan deviriyor. Yarın bir gün Tarım Orman Bakanlığından 'evde vahşi hayvan var' diye gelmesinler.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Eylül Hanım bu arada evlat gibidir gerçekten öyle. Neticede ne olursa olsun bağıra basmak önemli.

De bu arkadaşımızı aldığınız/sahiplendiğiniz yerle bir istişare yapın isterseniz. Hani standart kırlentin boyunu ölçüsünü bilen bir insanım. bu ebatlarda evcil kedi genelde olmuyor. Bu boydakiler Afrika' da antilop filan deviriyor. Yarın bir gün Tarım Orman Bakanlığından 'evde vahşi hayvan var' diye gelmesinler.
Norveç orman kedisi kırması limon pet shop değil sokaktan evlat edindim özel bir irk

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevmek ne demek...
Pussy cat hastasıyız😜🤪

SERAY Çevrimdışı
2 Haz 2020
2,802
396
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aynı ben nnnn♥️

owkenobi Çevrimdışı

owkenobi

Normal Üye
4 Ağu 2020
9
18
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Köpeği olan biri olarak , sağlık sorunu harici kabul edilemez bir durum. Duruşunuzu takdirle karşılıyorum sayın @STAREYLÜL , hayvan sevmeyen insan sevemez. Sizde onları sevmeyin olsun bitsin :)

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Alerjik durumdan dolayı kedi ile aynı ortam beni geriyor. Ama bugüne kadar kimseye kediyi kapat odaya falan demedim. Mazeretimi söyleyip otel görüşmesine çevirdim. Benim alerjim var diye kedinin suçu ne daracık odada 2-3 saat geçircek. Zaten kediyi istemem diyen biriyle hiç görüşmemek daha mantıklı olur.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Alerjik durumdan dolayı kedi ile aynı ortam beni geriyor. Ama bugüne kadar kimseye kediyi kapat odaya falan demedim. Mazeretimi söyleyip otel görüşmesine çevirdim. Benim alerjim var diye kedinin suçu ne daracık odada 2-3 saat geçircek. Zaten kediyi istemem diyen biriyle hiç görüşmemek daha mantıklı olur.
Aynen bana evde olmasin dendi hatta ki vu hakaret sayarım:(

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok sonuçta evimde rezillik çıkmasın ama gerekli cevabı aldı
Kendi evinden bir çöpü bile atmaz biri dedi diye. Ama bir can için evde olmasın der. İnsanları anlamak için uğraşmıyorum artık.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Umarım çünkü gerçekten en asabi olabileceğim konu
Herkesin hassas olduğu konular var. Bu konuyu açarak tavrınızı net olarak belirttiniz. Bir daha yaşanacağını düşünmüyorum demek isterdim ama 1 hafta sonra aynı şekilde mesaj alırsınız🙂

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
200
431
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@STAREYLÜL yaramı deştin bende de bir kedi vardı sokaktan minnacık iken sahiplenmiştim. Ne mi oldu sahibine benzeyeceği tuttu ilk fırsatta hatun peşine evden kaçtı sonra düşündüm dedim olm işte sahibine çekmiş yapacak bişey yok. Tek korkum bigün kapıya gelecek arkadasında 15-20 kedi ile baba bunlar torunların diyecek diye tırsıyorum.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@STAREYLÜL yaramı deştin bende de bir kedi vardı sokaktan minnacık iken sahiplenmiştim. Ne mi oldu sahibine benzeyeceği tuttu ilk fırsatta hatun peşine evden kaçtı sonra düşündüm dedim olm işte sahibine çekmiş yapacak bişey yok. Tek korkum bigün kapıya gelecek arkadasında 15-20 kedi ile baba bunlar torunların diyecek diye tırsıyorum.
😂😂😂 olur mu olur

karahabbe86 Çevrimdışı
26 Ağu 2012
61
15
Cinsiyetiniz nedir?
Biz de hayvan seviyoruz ama maalesef alerjimiz var. Geldikten 20 dakika sonra salya sümük burnu akan bir partner görmek istemeyen ve kedi köpek besleyen pembişler tanıtım sayfalarına bunu yazsalar ne güzel olur. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,947
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biz de hayvan seviyoruz ama maalesef alerjimiz var. Geldikten 20 dakika sonra salya sümük burnu akan bir partner görmek istemeyen ve kedi köpek besleyen pembişler tanıtım sayfalarına bunu yazsalar ne güzel olur. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Valla benim her yerde yazıyor hatta kedim benden ünlü ama çoğu partner yazıyor yada belirtiyor

Zülfikar Çevrimdışı
1 Tem 2020
335
291
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geneline baktığımızda insanlar bayanlara karşı duyarlıdır ama aradan cıkoyor işte hayvanı sevmek bir cocugu sevmek gibidir o hissi verir insana aksisini şiddetle kınıyorum

Zülfikar Çevrimdışı
1 Tem 2020
335
291
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geneline baktığımızda insanlar bayanlara karşı duyarlıdır ama aradan cıkoyor işte hayvanı sevmek bir cocugu sevmek gibidir o hissi verir insana aksisini şiddetle kınıyorum
Bayanlar degil hayvanlar demek istedim yanlış yazdım kusura bakmayın

Japon68

Normal Üye
20 Haz 2020
63
22
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayvan sevgisi başka insanı duygularla içten gelen bir sevgi. Benim de 4 tane kedim var . Onların sevgisi de başka . Bundan sonra umarım hayvan sevenler misafirin olur prenses. Ben hala bekliyorum

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@STAREYLÜL,

Su gibidir.....
.................... Bulunduğu kaba uyar.

Kendisinden şikayetçi olan erkek varsa....
............... Hatayı kendi kalıbında aramalı!

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Limonu da sevmeyen ne bileyim😀😀

Alerjisi tabii ki, olabilir...
....... Ancak başka bir odada bulunan sevimli bir dosttan nasıl bir zarar gelebilir???
.......... İşte, bunu anlamakta zorlanıyor insan :(

kiklopcuk Çevrimdışı
5 Mar 2012
63
34
Cinsiyetiniz nedir?
'' limon '' aslan mı ? kaplan mı ?
adı çok geçer oldu forumda ....
namı senden önde gidiyor haberin ola
bende bayaaaaaaaaaaaaa merak etmeye başaldım.

Ragnar555 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
120
68
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylul hanim hayvan sevgisine sahip olamamis yada bu dilsiz canlilari canli bile olarak gormeyen o kadar cok insan diyelim ki var .tek dertleri sevgi sevilmek bir insan dan daha dost turlar.onu asla birakmayin yatisindan bile belli sizin verdiginizin degerin ne kadar farkinda .kac tane kediyi sokaktan yaraliyken kurtarmis biri olarak asla bi hayvanin degerini anlamayan anlayamayan insanlarla asla isim olmaz

Django_14 Çevrimdışı
2 Ocak 2020
132
124
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayvan sevgisi olmayan da insan sevgisi olmaz. Alerjisi olanlara lafım yok.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar