Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Duru Güzellik

mehmethk

Normal Üye
8 May 2023
2
18
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Herkese,

Yaklaşık 1 ay kadar önce 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik Arzu ile. Cuma akşamı trafiğini ve eve giren kediyi saymazsak harika bir akşamdı benim için:)

Hayatımda tanıdığım en anlayışlı kadın olabilir Arzu. İlgi ve alakası mükemmel. Fiziği fotoğraftakilerden daha iyi, yüz güzelliği ise beklentimin çok üstündeydi. Az sayıda görüşme yaptığı için randevu kapmanız zor olabilir ama şansınızı deneyin mutlaka.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Selamlar Herkese,

Yaklaşık 1 ay kadar önce 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik Arzu ile. Cuma akşamı trafiğini ve eve giren kediyi saymazsak harika bir akşamdı benim için:)

Hayatımda tanıdığım en anlayışlı kadın olabilir Arzu. İlgi ve alakası mükemmel. Fiziği fotoğraftakilerden daha iyi, yüz güzelliği ise beklentimin çok üstündeydi. Az sayıda görüşme yaptığı için randevu kapmanız zor olabilir ama şansınızı deneyin mutlaka.
Tatlim bu güzel övgü dolu sõzlerin icin çok tesekkür ederim.Eve giren kedi üst kat komşunun kedisiymis evden kaçmiş😀Apt da dolasirken senle beraber iceri girdi tanri misafiri 😇 Ama kediyi dışarı çıkartmaya çalışmamız çok komikti ikimiz de çıkartamıyoruz dokunamıyoruz tutamıyoruz tirmaliyor hircin kediicik 😺Günde 2 görusme aliabiliyorum cokda az sayilmaz☺ Randevu almakta zorlanmazlar ee tabi bir gun onceden randevu alnirsa harika olur 🤗 Ama anlikta musait olabiliyorum yazabilirsiniz😚 Hersey icin cok ama cok tesekkur ederim yine yeniden sevismek dilegi ile😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar