Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dün gece keyifli bir vakit geçirdim…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün sabah “Kadıköy” ilanını görür görmez iletişim kurmaya karar verdim Masöz Frida ile; malum her zaman bu kadar yakınımızda referanslı bir hanımefendiye rastlayamıyoruz. Biraz whatsapp biraz da telefon konuşması sonunda akşam için randevulaşmayı başardık kendisi ile. Artık iple iş çıkış saatini beklemek kalmıştı geriye :eek: Neyse ki, “sayılı zaman (gün) çabuk geçer” atasözüne inanan bir insanım da, bu nemli ve sıkıcı ortamda akşamı etmeyi başardım. Kadıköy İskelesi’ne ulaşınca, kendisinden merkeze yakın basit bir lokasyonda olan görüşme yerinin tarifini alır almaz koşar adım soluğu aldım yanında.
Kapıyı açan gayet heybetli hanımefendiyi görünce, içimden “masajda sağlam ezileceğiz galiba” dedim. (ki tam tersi oldu :eek:) Biraz nefes alma, 1-2 kadeh birlikte birşeyler içme, Frida Kahlo ve bira gibi ortak noktalarımızın ortaya çıkmasını sağlayan keyifli bir sohbetin ardından, sıra duş ve masaja gelmişti. Masaj sedyesi yerine yatakta yaptığı gayet yumuşak masaj sırasında neredeyse uyuklamaya başlamıştım; özellikle masaj yağının Tipitip çikletlerini andıran kokusu ile çocukluk günlerime dönecektim az daha (bu aralar yaşlılık geni fazla vurmaya başladı beni ANT45 ve CoolBlack , bir çare bulun bana, bu gidişat iyi değil :p)
Gayet gevşemiş ve yumuşamış haldeyken, bu sefer de sertleşerek işin daha da zevkli tarafına geçtik birlikte ve ne kadar uzun olsa da insanın bitmesin dediği türden güzel ve bir o kadar da şehvetli dakikalar yaşadık. (o kadar ki, 2 saatte bir uyanan ben, dün gece yorgunluk ve salgılanan mutluluk hormonunun etkisiyle 6 saat deliksiz uyudum uzun süreden beri ilk kez…)
Tabii ki her güzel şeyin bir sonu vardı ve hanımefendinin iyi niyetini suiistimal edip süremizi daha fazla aşmadan yola koyulma vakti gelmişti. Umuyorum ki, gelecek sefere paylaşımımızı güzel vücudunun fotoları ile renklendirebileceğiz; muhakkak ki forum ahalisi de kendisinin tanıtım konusunda bulunanlardan daha fazla fotosunu görmek isteyecektir… (mahalle baskısı yapıyoruz Masöz Frida :p)

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
465
466
Vayyy admin yine iş başında :) masaj bahane sevişme şahane gibi olmuş :) Frida yumuşatmış güzelde uyumuş :)

Sevgili adminim yaşlılık geni hızlı çalışmıyor :) bu havada sen hızlı çalışıyorsun :) biraz serinletmek gerekiyor seni :) )))

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ohhh mis gibi uyumşsun :) elinize belinize sağlık. Sadece masaj mıydı yoksa detay var mıydı :)

21 May 2018
277
290
masöz frida ile bugün bende görüştüm. kendisi güzel ilgi alakaya sahip ve ayrıca muhteşem bacaklara da sahip. memnuniyet verici bir görüşmeydi.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zorunlu açıklama :) 6 saat gece evde uyudum; yoksa Masöz Frida nın bitmeyen ilgisi eşliğinde uyusam bayağı bir ayıp olurdu (giggle)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ohhh mis gibi uyumşsun :) elinize belinize sağlık. Sadece masaj mıydı yoksa detay var mıydı :)

Detay "sertleşmede" gizli adminim; ama hanımefendi 90 dakika boyunca dakika-skor yapılmasından hoşlanmadığını özellikle belirttiği için fazla detay veremedim. Sadece vücut ölçülerinin senin beğenine yakın olduğunu belirteyim :)

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detay "sertleşmede" gizli adminim; ama hanımefendi 90 dakika boyunca dakika-skor yapılmasından hoşlanmadığını özellikle belirttiği için fazla detay veremedim. Sadece vücut ölçülerinin senin beğenine yakın olduğunu belirteyim :)

o zaman bende en kısa sürede kadıköy yoluna vurayım kendimi :)

oguzz Çevrimdışı
5 Ağu 2018
48
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zorunlu açıklama :) 6 saat gece evde uyudum; yoksa Masöz Frida nın bitmeyen ilgisi eşliğinde uyusam bayağı bir ayıp olurdu (giggle)

Sayın yönetici, tebrik ediyorum sizi. Benim de deliksiz uyku sorunum var. Sanırım hanımefendi çare olabilir. Teşekkür ederim bilgi için.

sexsibere Çevrimdışı
19 Tem 2018
31
5
Cinsiyetiniz nedir?
Frida Hanım için yazılabilecek çok şey var ama kısaca özetlemek gerekirse ;
Bir kadını anlamak,bir şarabı tatmak gibidir aslında…
Dünüyle, bugünüyle ve yarınıyla .Sizde bıraktığı, bırakacağı tatları sevmek, Yeniden onu içebilmek arzusuyla yanıp tutuşmak gibidir…
Sarhoşun hep bir bahanesi vardır içmek için. O hüzünlense de içer, sevinse de…
Nazım’ ın dediği gibi;
Ve kadın…….
ışığıyla , neşesiyle , kahkahasıyla başınızı döndürebiliyorsa.
gözleri gözlerinizi okuyorsa.
sevincinizi , hüznünüzü paylaşabiliyorsa.
işte “ O Kadın ” sizin şarabınızdır…
Teşekkürler Frida güzel ve harika şeyleri bana yaşattığın için....

23 Haz 2009
267
16
Cinsiyetiniz nedir?
Hanfendi ile bende görüştüm ama memnun kalmadım açıkçası. yani burda harika yorumlar falan . gittim sağolsun indirimde yaptı ama yatak kısmı tam bir fiyaskoydu benim için. Yeni agda yaptırmış hanfendi, acıyo falan elletmiyo, öptürmüyo. keşke kabul etmese madem böyle bir durumu var. yok sakalların batıyo falan. kötü bir deneyimdi keyif alamadım. burdaki yorumlara çok şaşırıyorum. Ya bende sorun var yada yorumlar hiç objektif değil.

dalagan Çevrimdışı

dalagan

Normal Üye
17 Tem 2011
31
0
Cinsiyetiniz nedir?
Hanfendi ile bende görüştüm ama memnun kalmadım açıkçası. yani burda harika yorumlar falan . gittim sağolsun indirimde yaptı ama yatak kısmı tam bir fiyaskoydu benim için. Yeni agda yaptırmış hanfendi, acıyo falan elletmiyo, öptürmüyo. keşke kabul etmese madem böyle bir durumu var. yok sakalların batıyo falan. kötü bir deneyimdi keyif alamadım. burdaki yorumlara çok şaşırıyorum. Ya bende sorun var yada yorumlar hiç objektif değil.

Iste bende buna takılıyorum dostum cok money veren mi ilgi görüyor anlamadim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Konu benim açtığım referans konusu olduğu için, otomatik olarak bana cevap hakkı doğuyor ve bu yorumu yapan kişi hakkında bundan sonra direkt önyargılı olacağım; çünkü başka konu yokmuş gibi hedef seçip benim konumun altına yorum yapıyor. Beni tanıyan yeteri kadar erkek ve kadın üye var; kimseye yalakalık yapmayacağımı ve bu nedenle bir sürü düşmanım olduğunu da bilen biliyor. Bu ön açıklamayı yaptıktan sonra, konuya gelirsek;
1) Yönetici olmanın dezavantajı, 1 tl indirim almadım.
2) Herhangi bir yerine dokunduğumda, herhangi bir şekilde tepki görmedim ve iliklerime kadar boşaldığım bir seans yaşadım.
3) Sizin gibi kafalar olduğu sürece de, vay efendim neden bu foruma yeni partnerler gelmiyeah diye feryat edenleri de, bundan sonra direkt size yönlendiriyorum; madem burayı beğenmiyorsunuz; kendiniz bulun o zaman; emir kulunuz yok burada!!
4) Biraz önce yeni deneyimden çıktım; fotoğraflı onu paylaşacaktım; ama böyle zihniyetin olduğu yerde kesinlikle gerek yok; kendi çöplüğünüzün keyfine bakın..
5) O mesajı beğenen arkadaşlar, bu 4 madde size de yazılmıştır; üzerinize alınabilirsiniz...

Giogiaro

Normal Üye
22 May 2018
40
18
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, herkes farklı bir deneyim yaşayabilir. Sizin paylaşımlarınız ve deneyimleriniz bence çok önemli, o yüzden renk katmaya devam etmenizi rica ediyorum

MERLİN Çevrimdışı
12 Ara 2009
22
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Her deneyim ayrı bir konu olarak paylaşılmalıdır.

sexsibere Çevrimdışı
19 Tem 2018
31
5
Cinsiyetiniz nedir?
yanı benim forumda bir yetkim veya başka bir görevim yok sadece üyeyim... frida hanımla görüştüm evi tertemiz kendisi son derece olgun ve iyi bir hanımefendi masaj + relax hizmetinden çok menmun kaldım uyumu ve istekli olması beni mutlu etti ücret olarak 3 mavilik verdim.. bu yaşta kimseye yalakalık vs gibi şeyler yapacak durumumuz yok sizinde çok övdüğünüz bazı bayanlarda bizlerde sıkıntı yaşamış olabiliriz... frida hanım gerçekten görüşülmesi gereken birisi kimsenin kafasında soru işaretleri olmasın..

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,234
320
(bu aralar yaşlılık geni fazla vurmaya başladı beni ANT45 ve CoolBlack , bir çare bulun bana, bu gidişat iyi değil )
Sevgili adminim bol bol seviş birşeyciğin kalmaz ....

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Dün sabah “Kadıköy” ilanını görür görmez iletişim kurmaya karar verdim Masöz Frida ile; malum her zaman bu kadar yakınımızda referanslı bir hanımefendiye rastlayamıyoruz. Biraz whatsapp biraz da telefon konuşması sonunda akşam için randevulaşmayı başardık kendisi ile. Artık iple iş çıkış saatini beklemek kalmıştı geriye :eek: Neyse ki, “sayılı zaman (gün) çabuk geçer” atasözüne inanan bir insanım da, bu nemli ve sıkıcı ortamda akşamı etmeyi başardım. Kadıköy İskelesi’ne ulaşınca, kendisinden merkeze yakın basit bir lokasyonda olan görüşme yerinin tarifini alır almaz koşar adım soluğu aldım yanında.
Kapıyı açan gayet heybetli hanımefendiyi görünce, içimden “masajda sağlam ezileceğiz galiba” dedim. (ki tam tersi oldu :eek:) Biraz nefes alma, 1-2 kadeh birlikte birşeyler içme, Frida Kahlo ve bira gibi ortak noktalarımızın ortaya çıkmasını sağlayan keyifli bir sohbetin ardından, sıra duş ve masaja gelmişti. Masaj sedyesi yerine yatakta yaptığı gayet yumuşak masaj sırasında neredeyse uyuklamaya başlamıştım; özellikle masaj yağının Tipitip çikletlerini andıran kokusu ile çocukluk günlerime dönecektim az daha (bu aralar yaşlılık geni fazla vurmaya başladı beni ANT45 ve CoolBlack , bir çare bulun bana, bu gidişat iyi değil :p)
Gayet gevşemiş ve yumuşamış haldeyken, bu sefer de sertleşerek işin daha da zevkli tarafına geçtik birlikte ve ne kadar uzun olsa da insanın bitmesin dediği türden güzel ve bir o kadar da şehvetli dakikalar yaşadık. (o kadar ki, 2 saatte bir uyanan ben, dün gece yorgunluk ve salgılanan mutluluk hormonunun etkisiyle 6 saat deliksiz uyudum uzun süreden beri ilk kez…)
Tabii ki her güzel şeyin bir sonu vardı ve hanımefendinin iyi niyetini suiistimal edip süremizi daha fazla aşmadan yola koyulma vakti gelmişti. Umuyorum ki, gelecek sefere paylaşımımızı güzel vücudunun fotoları ile renklendirebileceğiz; muhakkak ki forum ahalisi de kendisinin tanıtım konusunda bulunanlardan daha fazla fotosunu görmek isteyecektir… (mahalle baskısı yapıyoruz Masöz Frida :p)

Sevgili Kadıköylü Dost...
Sohbetinle zamanın nasıl gectigini bile anlamıyor insan keyifli bir seansti detaylara gelince ben kısa yazayım sen uzun uzun anla :))) Teşekkür ederim geldiğin için mutlu keyifli gündü...

18 Mar 2019
47
16
Cinsiyetiniz nedir?
Haldun Taner öyküleri gibi okurken akıp gidiyor valla yazınız üstadım, bayıldım. Kahramanın yerine koydum kendimi, o derece :) Frida ismini görür görmez Kahlo soyadını ekleyip Diego'ya lanetler yağdırıyoruz tabii. Frida çok melodik ayrıca. Bir yanda adamı deli eden... Frida ile dünyadan kopmak var!

Beyabani mesaj kutunu silermisin :) mesaj gönderemyoruz sana

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar