- 1 Eki 2019
- 654
- 5,468
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu fotoyu sen çekilirken ben neyapiyordum acaba
Öncesi tahminimceBenden öncesi Benden sonrası hangisi acaba
İçeride gıybet yapıyordun Seçil beni duja atmıştıBu fotoyu sen çekilirken ben neyapiyordum acaba
Evet taşındım bitti ufak eksikler kaldı senden öncesiiİşleri bitti galiba Serel Hanımefendinin
İlkler güzel olur beklerimİlk duo deneyimimden sonra İlk ev deneyimimi yaşayacağım galiba
Koş bak boşluk var mıBen bir ajandama bakayım hızlıca
Tahmin ettim tüh dedikodudan ayrılabilsem yanında olurdumİçeride gıybet yapıyordun Seçil beni duja atmıştı
Sen benim arkadasimami yürüyorsun benmi öyle anladımSu damlacıklarının muhteşem vücuttaki etkisi, parıl parıl parlıyor @Serel Besra Eles
Hemen koşuyorum yardımınızaBiri su güzel kızı durdursun bir çok kişi sayesinde ölecek
Sen benim arkadasimami yürüyorsun benmi öyle anladım
TrolcüHemen koşuyorum yardımınıza
Yürümek ne kelime koşabilirim. Böyle güzel arkadaşın olduğu için çok şanslısın. @Seda ATESSen benim arkadasimami yürüyorsun benmi öyle anladım
Dujjj be topuklu ayakkabı uyumuna bayıldım
Asıl ben şanslıyım Sedoşumu bulduğum içinYürümek ne kelime koşabilirim. Böyle güzel arkadaşın olduğu için çok şanslısın. @Seda ATES
(Ama ilk önce sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Saatler yıl gibi oldu geçmiyorrrr)
Tek kelime ile sütun gibi bir hatun.. İnsanın içi eriyor.
Dünyanın en şanslısı olabilirsiniz ☺ @Serel Besra Eles hanımcımAsıl ben şanslıyım Sedoşumu bulduğum için ❤
Çok koşma aramıza dusersinYürümek ne kelime koşabilirim. Böyle güzel arkadaşın olduğu için çok şanslısın. @Seda ATES
(Ama ilk önce sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Saatler yıl gibi oldu geçmiyorrrr)
Aaa bensizÇok koşma aramıza dusersin
Aramıza dedim kuşumAaa bensiz
Yanlara Seda’yla ben orta boşluğa senYaratsammı acaba bir boşluk
Eşkiya izleyeceksek uzanıp olurBu defa yanımda uyuyacaksınız ama, yatak nasıl genişliği uygunmu?
İkiniciyi izledik eşkiya var sıradaSalı olursa eşkıya çarşamba olursa Benim adım Melek
Fizikk üzerinden
"Bir bozuk saattir yüreğim, hep sende durur."
gitti güzelim rakun derisi ayakkablar
Özleştik @Seda ATES sen ben bir duj Seda kese atarDuşmu kesinlikle kabul ediyorum
Yahu içkiyimi fazla kačirdim,halüsinasyon mu görüyorum yoksa ?
Ben istiyor dujjjj
Muhtemelen ikinizden bize yer kalmaz duşta bende gariban ikinize kese atarımÖzleştik @Seda ATES sen ben bir duj Seda kese atar
@Seda ATES hamam tellaklığı yapıyorsa ben kesin istiyorum bir dahaki görüşmede şöyle bir göbek taşına uzanırım.Özleştik @Seda ATES sen ben bir duj Seda kese atar
Senden önce ben varım@Seda ATES hamam tellaklığı yapıyorsa ben kesin istiyorum bir dahaki görüşmede şöyle bir göbek taşına uzanırım.
Böyle derseniz daha hızlı koşulabilir ama...Çok koşma aramıza dusersin
Hamam açsın sıraya girelim.Senden önce ben varım
Olur biz randevuları kapatırızHamam açsın sıraya girelim.
Seni bir keselerim @Vienna o göbek taşına göbeğin yapisir@Seda ATES hamam tellaklığı yapıyorsa ben kesin istiyorum bir dahaki görüşmede şöyle bir göbek taşına uzanırım.
Ayyy şuan seninle ıyi gecinicemSpatulayla yine sen kazımak zorunda kalırsın bana hava hoş
Neden acaba?Ayyy şuan seninle ıyi gecinicem
Bendensin sanırım sevmedigim tek fantazi birlikte duş almakbarabar duj 100 doooelar
-yok, ben evde yıkanırım artık abla.
bunlar hep elizabet'in oyunları
Hem bu kadar zıt olup hem bu kadar aynı olmayı nasıl başarıyoruz acabaBendensin sanırım sevmedigim tek fantazi birlikte duş almak
Belkide birbirimizi tamamliyoruzHem bu kadar zıt olup hem bu kadar aynı olmayı nasıl başarıyoruz acaba
Dujjjj daki güzel...Düş gibi...
iddalısın yakındır özlendinBelkide birbirimizi tamamliyoruz
Bir konuda da ilanı aşk yapmayın, hayrına everecem sizi. Sevenler kavuşsun.Belkide birbirimizi tamamliyoruz
Kıskandınmi kıyamamBir konuda da ilanı aşk yapmayın, hayrına everecem sizi. Sevenler kavuşsun.
Ben gerçek aşkı gördüğümde tanırım. Saygı duyar aradan çekilirim. Sevenlerin arasına girilmez, belki de girilir bilemedim.Kıskandınmi kıyamam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!