Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dream On

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
105
291
Aziz Romalılar

Rüyam Hn ile bir organizasyon fırsatı oluşturduk. Yer bildik. Herkes herkes ile komşu. Bauhaus 'a parkedin.
Ev Ortamı temiz hijyen. Dileyen Koşu bandında fazla enerjisi varsa harcayabilir ki bu fırsat enerjiniz emileceği için zor değerlendirilir diye düşünüyorum.
Bir detay ev çok sıcaktı. Gerek kalorifer gerek Rüyam bir tık daha uğraşsa evi yakacaklardı ne yalan söyleyeyim.
Rüyam Hn çıtıpıtı slim fit bir hanım. Corona mevsiminde nasıl böyle fit olunuyor anlamadım. Şahsi görüşüm (biraz da kıskançlık ile) biraz et giydirmek faydalı olabilir Rüyam Hn'a. Yatak performansı fena. Kendini veren hanımlardan . Ben çok keyif aldım, muhtemelen Rüyam Hn da keyif aldı (bu kısmı kendisi yazmalı kanımca) . Enerjisi bitmedi ki bravo beni epey zorladılar kendileri.Mola zamanı muhabbet gayet tatlı,hiç sıkılmadım.
Rüya Hn ile Tekrar görüşmek üzere der fotografımı etiketlenmiş olarak beklerim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu günlerde bu tip paylaşımlara hasret kaldık aslında . Yaşayan ve yaşatanlara teşekkürler

HostesBey Çevrimdışı
3 Şub 2020
22
13
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzrl paylaşım

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler paylaşım için

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Aziz Romalılar

Rüyam Hn ile bir organizasyon fırsatı oluşturduk. Yer bildik. Herkes herkes ile komşu. Bauhaus 'a parkedin.
Ev Ortamı temiz hijyen. Dileyen Koşu bandında fazla enerjisi varsa harcayabilir ki bu fırsat enerjiniz emileceği için zor değerlendirilir diye düşünüyorum.
Bir detay ev çok sıcaktı. Gerek kalorifer gerek Rüyam bir tık daha uğraşsa evi yakacaklardı ne yalan söyleyeyim.
Rüyam Hn çıtıpıtı slim fit bir hanım. Corona mevsiminde nasıl böyle fit olunuyor anlamadım. Şahsi görüşüm (biraz da kıskançlık ile) biraz et giydirmek faydalı olabilir Rüyam Hn'a. Yatak performansı fena. Kendini veren hanımlardan . Ben çok keyif aldım, muhtemelen Rüyam Hn da keyif aldı (bu kısmı kendisi yazmalı kanımca) . Enerjisi bitmedi ki bravo beni epey zorladılar kendileri.Mola zamanı muhabbet gayet tatlı,hiç sıkılmadım.
Rüya Hn ile Tekrar görüşmek üzere der fotografımı etiketlenmiş olarak beklerim.
Öncelikle merhabalar hayırlı bayramlar dilerim 🥰🥰 senin gibi sohbeti güzel güler yüzlü tatlı dilli birini tanıdığım için çok mutlu oldum sanki ilk defa değil de defalarca görüşmüşüz gibi hissettim samimiyetinden canım hediyen için ayrıca teşekkür ederim @spawnice 😘😘😘20200526_122944.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar