Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doyurulmaz… doyum olmaz kadın

burak0134

Normal Üye
25 Ağu 2021
2
21
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle forumdan 4-5 kişiyle görüşmeme rağme ilk defa yorum yapıcam 2 aydır yazışıp bi türlü müsait olamadığımız hayal hanımla dün 2 saatlk bi görüşme sağladım evi kolay ulaşımı olan yerde hatta beni arabasıyla direkt aldı beraber eve çıktık hayal hanım tam bir azgın milf teni pürüssüz minyon ve ah o göğüsler ah eve cıktıktan sonra viskimizi yudumlarken bir panter gbi üstüme zıpladı aldı beni o muhteşem anları yaşatacağı odaya attı çok ilgili elinden gelen herşeyi yapıyor sizde onunla ilglenip mutlu ederseniz ufak süprizleri oluyor size çok daha iyi hissedebiliyorsunuz öyle böyle derken ilk raund çok cabuk bitti tekrar oturduk sohbet içki derken beraber duşa girdik duşta başlayan seks iletişimimiz üstümüzü kurulamadan ıslak ıslak yatağa geçip yaklaşık 40 dk suren seks ziyafeti ile sonuclandı ve herşey bittikden sonra hala sizi sarıp sarmalayıp yatakdan çıkmanıza izin vermıyo çok ilgili alakalı bir bayan kendimi şımsrtmak için tekrar tekrar giderim 😅😝😍

29 Tem 2023
175
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle forumdan 4-5 kişiyle görüşmeme rağme ilk defa yorum yapıcam 2 aydır yazışıp bi türlü müsait olamadığımız hayal hanımla dün 2 saatlk bi görüşme sağladım evi kolay ulaşımı olan yerde hatta beni arabasıyla direkt aldı beraber eve çıktık hayal hanım tam bir azgın milf teni pürüssüz minyon ve ah o göğüsler ah eve cıktıktan sonra viskimizi yudumlarken bir panter gbi üstüme zıpladı aldı beni o muhteşem anları yaşatacağı odaya attı çok ilgili elinden gelen herşeyi yapıyor sizde onunla ilglenip mutlu ederseniz ufak süprizleri oluyor size çok daha iyi hissedebiliyorsunuz öyle böyle derken ilk raund çok cabuk bitti tekrar oturduk sohbet içki derken beraber duşa girdik duşta başlayan seks iletişimimiz üstümüzü kurulamadan ıslak ıslak yatağa geçip yaklaşık 40 dk suren seks ziyafeti ile sonuclandı ve herşey bittikden sonra hala sizi sarıp sarmalayıp yatakdan çıkmanıza izin vermıyo çok ilgili alakalı bir bayan kendimi şımsrtmak için tekrar tekrar giderim 😅😝😍
Hayal hanımı tanımak isteriz...güzel paylaşım

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
561
1,256
31
Cinsiyetiniz nedir?
Hayal tam doyumsuz durmak bilmez seni bitirir güzel deneyimi paylaştığınız için teşekkürler ;)

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
183
190
Cinsiyetiniz nedir?

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
804
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler, bu paylaşımdan sonra tanışılması mecbur gini duruyor🔥🔥🔥👿

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar