- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hava güzel bahar geldi.Bende dedim baharlanayım.Kısa net yazışmadan sonra düştük yollara..Aslında baharı eskiden de tanırım,bilirim ama denk düşemediğim diyeyim..Konum merkezi herkes anlatmış Marmara’ya 5 dk yürüme..Giriş çıkış sorunsuz ev derli,toplu temiz..Gelelim görüşmemize kapıda sıcak,güleryüzlü,samimi karşılamadan sonra ikramlar eşliğinde başladık sohbete..Baharda dikkatimi çeken esmer ten,gözleri hoş,saçlar,yüz ve vücut hatları çok iyiÖzel anlarda sizin için elinden geleni yapıyor.Sevişmesi,oralı,sıcaklığına doyulmuyor.Göğüsler,kalçalar, teni harika..Dogyde kalçalarının arasında olmak keyifli ve o anki manzara görülmeye,yaşamaya değerİlişkiden keyif alıyor ve hazzı size yaşatıyor.Kalçalarının arasında serinlemek,teniyle bütünleşmek güzeldiOralına ve seksine doyulmuyor gerçekten..Etkileşimi,sohbeti,arkadaşça oluşu ve sizi anlaması insanlığını,kalitesini gösteriyor..Harika bir kadın tanıdım ve keyifli saatler yaşadım.Kapıda uğurlaması da anlamlıydı.Sohbetin,misafirperverliğin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim Sevgili Baharİyi ki tanıdım seni