Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doyulmaz bir Eda 😉

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
81
195
Cinsiyetiniz nedir?
Bu hafta yine Perşembe günü kendi güzel içi ayrı güzel Eda ile tekrar görüşme gerçekleştirdik
Yeri gayet merkezi ve otopark sorunu yok 👻
Bu sefer siyahlar içinde karşıladı beni tenine her renk ayrı yakışıyor
İkramlar eşliğinde güzel bir sohbet ettik tansiyon yükselmeye başlayınca duşumu aldim geldim o gün hava da iyiydi aslinda ama bu sefer salonda sevişelim dedik 😝
Koltukta ateşli bir öpüşme ve sarılmayla birbirimize iyice kenetlendik ellerim de boş durmuyor bı yandan ikizleri bı yandan kalçaları hissediyorum sonra kucağıma oturdu öpüşmeye devam ettik ardından cowgirl pozisyonuyla muhteşem bir ilk seans yaşandı sonra tekrar duş ve uzun güzel bir sohbetin ardından yine sıcak bir öpüşme ve muhteşem oralina başladı ve Cim Cimeliğini tekrar gerçekleştirerek müthiş bir hazla beni finale ulaştırdı 🤩
Yine her şey çok güzeldi tadına doyulmuyor hatta en son tekrar niyeti bozmadan kalkayim dedim çünkü vakit geç oluyordu
Partnerlikten ziyade artık güzel bir arkadaşlığımız da var kendisini tanıdığım ve yaşattıkları için ne kadar çok memnun olduğumu tekrar tekrar söylüyorum ve herşey için tekrar teşekkür ediyorum 😚

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
79
128
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hafta yine Perşembe günü kendi güzel içi ayrı güzel Eda ile tekrar görüşme gerçekleştirdik
İkramlar eşliğinde güzel bir sohbet ettik tansiyon yükselmeye başlayınca duşumu aldim geldim o gün hava da iyiydi aslinda ama bu sefer salonda sevişelim dedik 😝
Koltukta ateşli bir öpüşme ve sarılmayla birbirimize iyice kenetlendik ellerim de boş durmuyor bı yandan ikizleri bı yandan kalçaları hissediyorum sonra kucağıma oturdu öpüşmeye devam ettik ardından cowgirl pozisyonuyla muhteşem bir ilk seans yaşandı sonra tekrar duş ve uzun güzel bir sohbetin ardından yine sıcak bir öpüşme ve muhteşem oralina başladı ve Cim Cimeliğini tekrar gerçekleştirerek müthiş bir hazla beni finale ulaştırdı 🤩
Yine her şey çok güzeldi tadına doyulmuyor hatta en son tekrar niyeti bozmadan kalkayim dedim çünkü vakit geç oluyordu
Partnerlikten ziyade artık güzel bir arkadaşlığımız da var kendisini tanıdığım ve yaşattıkları için ne kadar çok memnun olduğumu tekrar tekrar söylüyorum ve herşey için tekrar teşekkür ediyorum 😚
Sevismenize saglik

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım benim , o kadar yol gelip beni tekrar ziyaret ettigin için ben teşekkür ederim.
Bir hafta da ikinci görüşme olduğu için farklılık katıp salonda sevişelim dedim. Yoksa yatak odası soğuk falan değil 😂😂
Klima nerdeyse bu aralar orda sevisesim var 😂😂
Çok çok öpüyorum seni. Herşey için teşekkürler 😍😍

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
eda hanımın sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti, kısa sürede verdiği arkadaş hissiyatı, ateşi ,sevişmesi, tatlılığı, güzelliği, karşısındakine verdiği değeri, saygısı.......cümlenin sonu gelmiyor. kelimelere ,cümlelere sığmaz.😊

paylaşım için teşekkürler.
Şımartıyorsun beni 🤭🤭 Güzel insan seviliyorsun ❤️

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
81
195
Cinsiyetiniz nedir?
Canım benim , o kadar yol gelip beni tekrar ziyaret ettigin için ben teşekkür ederim.
Bir hafta da ikinci görüşme olduğu için farklılık katıp salonda sevişelim dedim. Yoksa yatak odası soğuk falan değil 😂😂
Klima nerdeyse bu aralar orda sevisesim var 😂😂
Çok çok öpüyorum seni. Herşey için teşekkürler 😍😍
Rica ederim.Yolun sonu sana çıkıyorsa mesafeler önemini yitiriyor 😚
Klimalı oda candır, hatırlıyorum duştan sonra klimanın karşısına geçip bekledigin o hoş hâlini 😊 hem değişiklik de güzel oldu 😅

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
81
195
Cinsiyetiniz nedir?
eda hanımın sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti, kısa sürede verdiği arkadaş hissiyatı, ateşi ,sevişmesi, tatlılığı, güzelliği, karşısındakine verdiği değeri, saygısı.......cümlenin sonu gelmiyor. kelimelere ,cümlelere sığmaz.😊

paylaşım için teşekkürler.
Evet güzellikleri saymakla bitmiyor Eda'nın, söylediklerinize harfiyen katılıyorum 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar