bonmauvais
Normal Üye
- 19 Ağu 2022
- 1
- 6
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dun oglen Buse ile iki saatlik gorusme gerceklestirdik. Evinin konumunun rahatligi, temizligi,duzeni cok kere yazilmis. Ben de ayni seyleri tekrar etmek istemem. Benim deginecegim bana ozel konular olucak...
Kapiyi actiginda bana ozel hazirlanmis oldugu o kadar belliydi ki; ozel bir davete gidiyormus gibi sac makyaj kiyafet ozenle hazirlanmis. Benim oturacagim yer ozenle hazirlanmis , kuruyemis , icecekler , hatta klima bile bana ozel ayarlanmis. Usurum belki diye de omzuma sal bile masa ucunda dusunulmus sekilde duruyordu.
Kahve sevmememe ragmen 4 cesit icerige sahip aromatik kahveyi bile hazirlarkenki heyecanıyla o kahveyi icirdi bana
Gelelim ozel anlara : Forumda bir kac gorusmem oldu evet ama bundan sonra bu kiza sürekli gitmek isterim. Incecik belini opup kokladim , brezilya poposunu sevip sarildim , arasira saplak atmadan o seks olur mu , tabii ki olmazdi
Herseyi ayarinda dozunda yapmak lazim
Can acitmak yada rahatsiz etmek bize yakismaz
Ama hicbirseyden geri kalmadik sevisme konusunda.
Belki beraber yurt disi plani bile yapacagiz
Tekrar gorusmek uzere Merve Bolugur'um benim
Kapiyi actiginda bana ozel hazirlanmis oldugu o kadar belliydi ki; ozel bir davete gidiyormus gibi sac makyaj kiyafet ozenle hazirlanmis. Benim oturacagim yer ozenle hazirlanmis , kuruyemis , icecekler , hatta klima bile bana ozel ayarlanmis. Usurum belki diye de omzuma sal bile masa ucunda dusunulmus sekilde duruyordu.
Kahve sevmememe ragmen 4 cesit icerige sahip aromatik kahveyi bile hazirlarkenki heyecanıyla o kahveyi icirdi bana
Gelelim ozel anlara : Forumda bir kac gorusmem oldu evet ama bundan sonra bu kiza sürekli gitmek isterim. Incecik belini opup kokladim , brezilya poposunu sevip sarildim , arasira saplak atmadan o seks olur mu , tabii ki olmazdi
Herseyi ayarinda dozunda yapmak lazim
Can acitmak yada rahatsiz etmek bize yakismaz
Ama hicbirseyden geri kalmadik sevisme konusunda.
Belki beraber yurt disi plani bile yapacagiz
Tekrar gorusmek uzere Merve Bolugur'um benim