Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dosvidanya Luda

8 Ocak 2011
108
103
Cinsiyetiniz nedir?
Dün uzun yolculuk sonrası yolumun üzerinde olan Luda ile sözleştik. Belirttğim saatten erken geleceğimi bildirdim ve kısa sürede olumlu olarak cevap verdi. Evin konumu merkezi bi yerde ve araçla gelenler için park sıkıntı olmayacaktır

Kendisinden kıyafetle ilgili talebim olmuştu sanırım geç belirttiğim için hazırlanamamıştı. Evi temiz ve ikram konusunda zengin menüsü var. Uzun yolculuk yaptığım için 1 saatlik program aldım. Yanındayken saat takıntısı olduğunu hissettirmedi.

Rus kızları genel olarak taleplerinize olumsuz olarak dönüş yapmaz, luda da bu konuda olumsuz bir tavır görmedim. Yatakta siz yönlendirmenizde fayda var yoksa oral ile süre bitebilir :)

Değerlendirmem şu şekilde

Yüz güzelliği: 7/10
Fizik: 7/10
Gögüs:8/10
Oral performansı:9/10
Yatak performansı:7/10
Gidilir mi sorusuna cevabım evet gidilebilinir.

Herkese iyi eğlenceler

19 Şub 2013
200
182
Dün uzun yolculuk sonrası yolumun üzerinde olan Luda ile sözleştik. Belirttğim saatten erken geleceğimi bildirdim ve kısa sürede olumlu olarak cevap verdi. Evin konumu merkezi bi yerde ve araçla gelenler için park sıkıntı olmayacaktır

Kendisinden kıyafetle ilgili talebim olmuştu sanırım geç belirttiğim için hazırlanamamıştı. Evi temiz ve ikram konusunda zengin menüsü var. Uzun yolculuk yaptığım için 1 saatlik program aldım. Yanındayken saat takıntısı olduğunu hissettirmedi.

Rus kızları genel olarak taleplerinize olumsuz olarak dönüş yapmaz, luda da bu konuda olumsuz bir tavır görmedim. Yatakta siz yönlendirmenizde fayda var yoksa oral ile süre bitebilir :)

Değerlendirmem şu şekilde

Yüz güzelliği: 7/10
Fizik: 7/10
Gögüs:8/10
Oral performansı:9/10
Yatak performansı:7/10
Gidilir mi sorusuna cevabım evet gidilebilinir.

Herkese iyi eğlenceler
Güzel paylaşım dostum luda 1 ay once gıtmıstımm oral konusunda zirwede dıyebılırım tabı benım ıcın oylee😊

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür tatlılar çok güzel 💋💋

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
136
297
yorumun için teşekkürler. bütün eleştirilerin özgürce yapılabilmesi daha güzel.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar