Boyka
Normal Üye
- 24 Ağu 2022
- 39
- 106
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Eski dostum @N. Kasap, @DENİZ ve Deniz'in arkadaşı Beste ile geçirdiğimiz keyifli akşamdan bahsetmek istiyorum arkadaşlar. Deniz ile zaten daha önceden çok zevkli geçen görüşmem olmuştu, bende kendisine böle bir akşam planı yapabilir miyiz diye teklifte bulundum. Eksik olmasın beni kırmadı ve bizi evinde ağırladı. Eve gittiğimiz de iki güzel kadın bizi karşıladı, ikisi de tatlı, çekici genç kadınlar. İkramlar karşılama herşey dört dörtlük diyebilirim. Tabi sohbete daldık hemen, zamanda su gibi akıyor güzel insanlarin yanında . Az kalsın ziyaretin amacını unutarak sabahlara kadar sohbet edecektik diyebilirim. Velhasıl herkes kendi odalarına geçti, beni Beste ile tanistirdiği için ayrıca Deniz'e teşekkür ederim. Çok zevk aldığım dakikalar geçirdim gerçekten. Deniz ve Nihat'ında keyifli zaman geçirdiğini yüzlerinde ki gülücüklerin den belliydi. Güzel hoşsohbet bir dost meclisi oldu diyebilirim. Bizi çok güzel ağırladığı ve beni güzel kadınla tanıştırdığı için tekrardan Deniz'ciğime teşekkür ediyorum. Böle faaliyetleri seven arkadaşlar bu tatlı ikiliyi kaçırmasın bence. Tüm dostlara iyi forumlar diliyorum.