- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk lerBöyle davete can kurban.
Paylaşımlarla daha çabuk geçer sankiBenimde Cansulanmama az kaldı böyle paylaşımlar olunca zamanda geçmiyor
Canımsın tsk lerMuhabbetine sağlık
yok okadar da değil, sadece severim@Cansu kaya valla kadın gibi kadınsın, yerli ve milli geyşa
Tşk lerGüzel kadın, güzel paylaşım.
Rakı bahane, ortam şahane
Tşk ler. Kesinlikle öyleDostluklar, dosta değer vermek çok güzel muhabbetiniz bol olsun
Tşk lerMuhabbetiniz hoş keyfiniz bol olsun...
Hem sofranız hem endamınız cok cezbrdici..
Çok kıskandım şimdi ama ya en yakın zamanda bende rakıyı kapıp gelicem güzeller güzeliBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Ekli dosyayı görüntüle 49202Ekli dosyayı görüntüle 49203Ekli dosyayı görüntüle 49204
Bu arada muhabbetiniz de keyfinizde hoş ve bol olsunÇok kıskandım şimdi ama ya en yakın zamanda bende rakıyı kapıp gelicem güzeller güzeli
Hemen geliyorumBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Ekli dosyayı görüntüle 49202Ekli dosyayı görüntüle 49203Ekli dosyayı görüntüle 49204
Ayyyy...En sevdiğim kıyafetinizz keyfiniz daim olsunn...GüzellikBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Ortam müthiş, hatun efsane. Iyi eğlenceler olsun.Ben hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Tşk lerBol kahkaha ve keyifli geceniz olur umarım
Inşallah. Ne zaman istersen araman yeterliÇok kıskandım şimdi ama ya en yakın zamanda bende rakıyı kapıp gelicem güzeller güzeli
Bir gün de beraber olur insallahBu arada muhabbetiniz de keyfinizde hoş ve bol olsun
Tşk ler. Inşallah bir gün misafir etmek isterimHemen geliyorum
Tşk ler. Hep birlikde keyfimiz bol olsunAyyyy...En sevdiğim kıyafetinizz keyfiniz daim olsunn...Güzellik
Tşk lerOrtam müthiş, hatun efsane. Iyi eğlenceler olsun.
Tşk lermasa güzel, kadın zaten güzel canım çekti şimdi
Tşk ler. Iletişim kurup randevu almak yeterliCok sansli adam ..bu konsept icin ne yapmak lazim..
Tşk lerHarika ortam
Bu kadar da mütevazı olmayok okadar da değil, sadece severim
İlle de rakı mı bu mezeyi hazırlatan?Tşk ler. Iletişim kurup randevu almak yeterli
Afiyet olsun muhabbetin bol olsun senle gider beBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Müsait bir zaman da neden olmasın1000 lik CHİVAS aldım gelebilirim......
Bu kadar da mütevazı olma
Cola da olur tabiki. Sadece sofrası başka olur ama oda güzel olurİlle de rakı mı bu mezeyi hazırlatan?
Kola içsek olmaz mı? Ben içince sapıtıyorum. Kola kapıp gelirim. ☺
Aynen öyleFotoğraflar beni benden aldıo gömlek zor tutuyor gibi sanki memişleri ☺
Tşk ler senle de giderAfiyet olsun muhabbetin bol olsun senle gider be
muhteşem güzellikBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Tşk lermuhteşem güzellik
Bu çilingir sofrasından bende istiyorumBen hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
Sana feda olsun bütün sofralar canımBu çilingir sofrasından bende istiyorum
Tşk lerDost seni ister
Rakı muhabbet bahane
Valla bu konuda gercekden çok üzgünüm. Bir türlü denk gelemiyoruz. Ama inanıyorum bir gün denk getireceğizYani çok canım çekti gerçekten ama zaman konusunda bir türlü denk gelemiyoruz
Tşk lerRakı kavun peynir yanında birde @Cansu kaya olursa ne güzel olur...
Tabiki seve seve. Gelirken hatirlatman yeterlimerhaba cansu hanım
Her haliniz güzel ama bu kıyafet takımı çok yakışmış gerçekten hiçbir görüşmemde kıyafet isteğim olmamıştır ne sizden nede diğer pembişlerimizden, takii bu fotoları görene kadar yakın zamanda gelicem kısmetse umarım bu kombininizi üzerinizdede görmek kısmet olur
Büyük bir zevkle hemdeTabiki seve seve. Gelirken hatirlatman yeterli
Büyük bir zevkle hemde
Ben hazırım muhabbet için iyi bir dostum da yolda, onada hazırım
muhabbetin bol olsun Afiyet olsun
Guzel 3 lüOfff. Can evimden vurdun beni
Rakı+Kadın+Muhabbet
Guzel 3 lü
Siz olmasanız, istediğiniz 3 lü de olmaz dimiKendimi koymayı unutmuşum ☺
Güzelmiş"şu kediyi kafamın altına verin..." dedirten potion
Eğer çok güzellik arıyorsanız ( kendime göre guzelim) ince ve fit bir vücut istiyorsanız ( uzun boylu ve balık etliyim, vücut hatlarimi seviyorum) sadece görünen ortam için iletişime geçmenizi tavsiye etmemBoyle bir ortamin rehavetinden guzelliginden cezbediciliginden, sadece cansuyla iletisime gecmek yeterli olur mu acaba,
Ortami guzel yapan dokunuslardir, o dokunmayi guzel yapan kalbdir, ona yurek katandir, cansu hanim evet boylu poslunuz, masallah diyelim, sizinle uc noktalara ucmayi cok isterim. Uzun boylu ve balik etli vucudunuzla ama resimlerinizde biraz zayif lamis gorunuyosunuz, cok sexi hem sexi hem sinirsiz,Eğer çok güzellik arıyorsanız ( kendime göre guzelim) ince ve fit bir vücut istiyorsanız ( uzun boylu ve balık etliyim, vücut hatlarimi seviyorum) sadece görünen ortam için iletişime geçmenizi tavsiye etmem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!