Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dönüşüm 2 (Kafka Versiyonu Değildir)

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet efendim,

@LUDA Hanım uzun zamandır radarımda olan biriydi, ancak herkes birbirine soruyordu. Luda Hanım nerede?

Ben de araştırmacı gazeteci kimliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak kendisini evinde buldum efendim. Kendisi kapıyı açtığında, bir miktar şaşırmış, sendelemiş hatta kekelemiş dahi olabilirim. Çünkü gerçekten çok güzel bir hanımefendi... Tam bu düşüncelerle içeri adımımı attığımda bir de ne göreyim? Mini mini bir kedicik... Ah kedicik, minnoş kedicik, güzel sevimli kedicik.... Efendim ben ki zamanında kedi saldırısına uğramış bir kepaze olarak bu sevimli şeyi gördüğümde gözlerindeki o ifadeyi hemen anladım... ''in misin, cin misin? bu evde ne işin var be adam?'' bakışları idi bunlar... Kedi haklı tabii ki, birazdan burada nahoş olaylar yaşanabileceği konusunda temkinli ve dikkatli idi...

Neyse efendim, bir kaç gün öncesine dönelim... Luda Hanım ile olan yazışmamız iki gün öncesinde, kendisine olan talebimin olumlu bir şekilde karşılanması ile gelişti. Kendisi mantıklı taleplere mantıklı kabuller gerçekleştirebilecek yapıda anlayışlı birisi. Ben ki, ilgi eki olan -ki'nin bitişik, bağlaç olan ki'nin ayrı yazılması konusunda bile takıntılı bir insan olarak kendisini Türkçe'mizi dikkatli kullanma konusunda tebrik ediyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Bence iyi bir görüşmenin temelinde iyi bir iletişim yatar ve bu anlamda kendisi ile olumlu bir başlangıç yaptık.

Görüşme günü geldiğinde, saat konusunda oldukça spontane bir mesaj atmama rağmen, müsait olduğum saatten sadece 45-50 dakika sonrası için kendisinden randevu koparabildim ve bu konuda da dakikti kendisi, hiç bir gecikme yaşanmadı.

Lokasyon kolay, park sorunu olmayan bir bölge.. Tabii ki kendisi eve girerken hassas ve dikkatli olunması konusunda gerekli uyarıyı yapıyor.

Evet efendim, kendisi fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Pürüzsüz bir tene sahip, kendisine masaj yapma şerefine nail olduğum için sımsıkı, kaslı bir vücuda sahip olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda keşfim kusursuzdu... Kendini sakınmayan, önceden konuşulmuş taleplerinizi harfiyen uygulayan birisi... Ben defalarca kez banyoya girip obsesif davranışlar sergilerken şaşırması ve gülmemek için kendini tutması çok sevimliydi.

Uzun yıllardır Türkiye'de olmasından mütevellit aksanı bile çok çok az, sohbet konusunda gerektiği kadar konuşan, anlayan ve dinleyen birisi... İkramlar var, temiz havlu mevcut...

Kendisine nazik kabulü için teşekkür ediyorum, hayatında mutluluklar diliyorum...

socrates77.5

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
645
849
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icin tesekkurler. Kendisinden randevu alabilmek de bir basari sayilmali 😁

Ham_cokelek Çevrimdışı
25 Mar 2024
68
100
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir sabah uyandi ve kendini iki kolu,iki bacağı olan bir insan olarak buldu Gregor Samsa...
Dönüşüm 2 deyince böcekten insana dönüşen bir Samsa hayal etmiştim...
Kafka versiyonu değilde Sokrates'in iki kol üç bacaklı bir capkina dönüştüğü versiyonunu görünce gerçekten de daha güzel olmuş...
Paylaşım için teşekkürler....

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tesekkurler. Kendisinden randevu alabilmek de bir basari sayilmali 😁
Evet efendim bir miktar öyle bir izlenim edindim ben de. Genellikle programlarım spontane olduğu için randevu alma konusunda da çok başarılı biri olmayışıma karşın, bu kez hem ön görüşmede hem de görüşmenin kendisinde şansım yaver gitti diyebilirim 😁

referansınız için teşekkürler
Rica ederim efendim, nüfusu gitgide azalmaya başlayan Beylikdüzü için bence iyi bir seçenek 🤤

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir sabah uyandi ve kendini iki kolu,iki bacağı olan bir insan olarak buldu Gregor Samsa...
Dönüşüm 2 deyince böcekten insana dönüşen bir Samsa hayal etmiştim...
Kafka versiyonu değilde Sokrates'in iki kol üç bacaklı bir capkina dönüştüğü versiyonunu görünce gerçekten de daha güzel olmuş...
Paylaşım için teşekkürler....
Alemsiniz Sn. @Ham_cokelek .. 🤣🤣

Kendimi bir an öyle hayal ettim de, aslında her birimiz şu güzel hanımefendiler karşısında bir miktar rasyasyon yemişe dönmüyor muyuz?

Kafka'nın karamsar hali ile gittiğimiz görüşmeler Gogol'un nüktedanlığına bürünüyor, uzuv sayımız artıyor, sinir stres bedeni terk ediyor...

Ah bir de kedi gerginliği yaşamasam ne muhteşem olur ☺️ Ancak @LUDA Hanım'ın kedisi ile iyi anlaştık yine de, sevdi beni. (Ya da bana öyle geldi bilemedim)

24 Şub 2024
48
33
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kend
Evet efendim,

@LUDA Hanım uzun zamandır radarımda olan biriydi, ancak herkes birbirine soruyordu. Luda Hanım nerede?

Ben de araştırmacı gazeteci kimliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak kendisini evinde buldum efendim. Kendisi kapıyı açtığında, bir miktar şaşırmış, sendelemiş hatta kekelemiş dahi olabilirim. Çünkü gerçekten çok güzel bir hanımefendi... Tam bu düşüncelerle içeri adımımı attığımda bir de ne göreyim? Mini mini bir kedicik... Ah kedicik, minnoş kedicik, güzel sevimli kedicik.... Efendim ben ki zamanında kedi saldırısına uğramış bir kepaze olarak bu sevimli şeyi gördüğümde gözlerindeki o ifadeyi hemen anladım... ''in misin, cin misin? bu evde ne işin var be adam?'' bakışları idi bunlar... Kedi haklı tabii ki, birazdan burada nahoş olaylar yaşanabileceği konusunda temkinli ve dikkatli idi...

Neyse efendim, bir kaç gün öncesine dönelim... Luda Hanım ile olan yazışmamız iki gün öncesinde, kendisine olan talebimin olumlu bir şekilde karşılanması ile gelişti. Kendisi mantıklı taleplere mantıklı kabuller gerçekleştirebilecek yapıda anlayışlı birisi. Ben ki, ilgi eki olan -ki'nin bitişik, bağlaç olan ki'nin ayrı yazılması konusunda bile takıntılı bir insan olarak kendisini Türkçe'mizi dikkatli kullanma konusunda tebrik ediyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Bence iyi bir görüşmenin temelinde iyi bir iletişim yatar ve bu anlamda kendisi ile olumlu bir başlangıç yaptık.

Görüşme günü geldiğinde, saat konusunda oldukça spontane bir mesaj atmama rağmen, müsait olduğum saatten sadece 45-50 dakika sonrası için kendisinden randevu koparabildim ve bu konuda da dakikti kendisi, hiç bir gecikme yaşanmadı.

Lokasyon kolay, park sorunu olmayan bir bölge.. Tabii ki kendisi eve girerken hassas ve dikkatli olunması konusunda gerekli uyarıyı yapıyor.

Evet efendim, kendisi fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Pürüzsüz bir tene sahip, kendisine masaj yapma şerefine nail olduğum için sımsıkı, kaslı bir vücuda sahip olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda keşfim kusursuzdu... Kendini sakınmayan, önceden konuşulmuş taleplerinizi harfiyen uygulayan birisi... Ben defalarca kez banyoya girip obsesif davranışlar sergilerken şaşırması ve gülmemek için kendini tutması çok sevimliydi.

Uzun yıllardır Türkiye'de olmasından mütevellit aksanı bile çok çok az, sohbet konusunda gerektiği kadar konuşan, anlayan ve dinleyen birisi... İkramlar var, temiz havlu mevcut...

Kendisine nazik kabulü için teşekkür ediyorum, hayatında mutluluklar diliyorum...

socrates77.

Kendisine ulaşmak pek güç. Birkaç kez yazdım belirttiği numaradan ama dönüş olmadı. Ref için ayrıca teşekkürler

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun en gizemli pembişi. 3-4 kez denedim daha hiç cevap alamadım 😅
Efendim, kendisini çogunlukla inaktif moda alıyor Luda Hanım. Bu tür zamanlarda wp'den atılan mesajlar da tek tik olarak kalabiliyor, böyle olunca da çok zorlamıyorsunuz zamanla...Ancak mesajlar ulaşıyorsa muhakkak dönüş yapıyor kendisi...

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
146
198
Cinsiyetiniz nedir?
İyiki referans yazdın sokrates... Kısıkısıkıs, şaka tabii. Ben de yazışmalarda soru eki filan ayrı yazılınca havalara uçuyorum.

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyiki referans yazdın sokrates... Kısıkısıkıs, şaka tabii. Ben de yazışmalarda soru eki filan ayrı yazılınca havalara uçuyorum.
Aman efendim, dilini kaybeden, dili yozlaşan bir millet yok olmaya mahkumdur. Elbette nadiren biz de hata yapabiliyoruz; ancak özensizlikten ziyade yorgunluk ya da dikkatsizlikten oluyor bu durum. Türkçe'yi yaşatalım 😄

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
286
243
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Evet efendim,

socrates77.5
Kardeşim referans için teşekkürler ama nasıl ulaşabildin anlayabilmiş değilim 6 aydır ulaşmaya çalışıyorum bir türlü telefonuna ulaşamadım mesaja dönüş yapmıyorum sonunda direk arama yapacağım. Hayır referansı olan biriyim sorun olmaz o konuda ama mesaja dönmüyor telefonu mu değişti

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar