- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk lerNe güzel
HosbuldumHoş geldiniz @Cansu kaya
Hosbuldum tsk ler. Pozisyon severizÇok seksi ve bol pozisyonlu bir dönüş olmuş @Cansu kaya hanım. Hoş geldiniz.
Hımmmm mantıklıseve seve dönmenizi beklerimNe güzel dönüş böyle bizde size mi dönsek
Tsk lerMükemmelsiniz
Tsk ler, hosbuldumHoşgeldin güzel resimler için teşekkür ederiz gözümüzü gönlümüzü senlendirdin
Tşk ler, hosbuldum kesinlikle öylehoşgeldin hepimiz için olan kürkçü dükkanına
Tşk lerÖzlettin valla
Son foto durup durup bakıyorum ama ))
Cansum ne giyse yakışır hoş geldin diyeceğim ama benden hiç gitmedinki
Tşk lerSon foto durup durup bakıyorum ama ))
Inşallah tsk lerBu dönüş harika olmuş. Cansu hanım..
Tşk ler. HosbuldumHoş geldiniz sefalar getirdiniz
Yok okadar iddialı olmadım hiç birzamanDönüşüm muhteşem olacak demiş miydin?
Tşk lerHoş geldiniz Cansu Hanım muhteşem pozlar
Tşk ler canım benimCansum ne giyse yakışır hoş geldin diyeceğim ama benden hiç gitmedinki
Olur tabiki@Cansu kaya hanım yarın size wpden mesajla ulaşmak isterim. *24 5* 26 dan bilginize
Tşk ler. Hosbuldum@Cansu kaya hoşgeldin canımm
Tşk ler. Hosbuldum@Cansu kaya hoş geldiniz
Tşk ler. Bende sizi misafir etmek isterimHoşgeldiniz yeniden en kısa zamanda tanışmayı dört gözle bekliyorum
Hosgeldin kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ilk firsatta yanindayim
Tşk ler. HosbuldumO zaman bunu sessiz duran insandan korkacaksına ve sizin alçakgönüllü olmanıza yoruyorum. Hoşgeldin
Tşk ler. InşallahHosgeldin kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ilk firsatta yanindayim
Tşk ederim. Hosbuldum ne mutlu banaCansucuğum senin bu iddialı olmayı hakettiğin halde alçakgönüllü tavrın hepimizin gönlünde taht kurmana sebep oluyor.. hoşgeldin
Tşk ler. HosbuldumÇok güzel kareler Cansu hanım Hoşgeldiniz
Tşk ler. Hosbuldum sende özlendin, bekleniyorsunCansu hoşgeldin, özlendin en kısa sürede görüşmek dileğiyle
Inşallah tsk ler
Hosbuldum. Tskler. InşallahHoş geldiniz Cansu Hanım
Her zamanki gibi yine mükemmelsiniz
En kısa zamanda sizi döne döne yaşayabilmek arzu ve temennisi ile iyi akşamlar diliyorum
Ben demek onlar demek, onlar demek ben demek ikizlerle birlikte hosbuldukİkizler ile birlikte hep birlikte hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz
Tşk lerenfes güzrllik
Sayfada sıra bekleyince gelmeyebilir tabikiNe kadar yoğun bir sayfa bana sıra gelmez
Tekrar tekrar hosbuldum efendimHoş geldin tekrar
Hosbuldum. Tsklerhoş geldiniz.
Son fotoğrafınızı çok beğendim
Tşk lerHoş geldiniz. Fotoğraflar içinde teşekkürler.
Tşk lerHarikasıniz güzel yakışmış size Cansu hnm
Tşk ler hosbuldumHosgeldıniz
Tşk lerGörseller müthiş
Fotolar beni eritti Cansu hnm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Tşk ler. Görüşmek üzereFotolar beni eritti Cansu hnm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Hosbuldum tsk lerHele bakın kim gelmiş
Hoş gelmiş
Tşk ler. Hep birlikde inşallahÇok hoş bir dönüş..
Sağlıklı enerji dolu bir forum dilerim..
Hoşdöndünüz...
Tamamdır ben buralardayimBeklenen kişi döndü ama ben bu sefer şehir dışındayım haftaya oyuna dönüyorum ve artık görüşmek istiyorum
Tşk lerDönüşün muhteşem olmuş Cansu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!