- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
En son görüşmemizin üzerine 2 sene geçmiş bende farkındaydım ama bazen denk gelemiyorduk.Benim işler güçler git gelli olunca zaman uzamış farkında olmadan..Artık denk gelme zamanı bugüne kısmetmiş diyelim..Lokasyon ev konum çok yazılmış detaya ben girmiyorum..Görmeyeli çok hoş olmuşHoş elbisesi ve içten samimiyeti ile karşıladı beni..Cansu kıpır kıpır,cıvıl cıvıl konuşurken gözleri parıldıyor..Işıltısı hoşSamimi sohbet değişik konular,gülümsemesi,doğallığı da başkaydı..Duştan sonra özel anlarda dudaklarıyla ve bedeni ile buluşmak harikaydı..Dudaklar,ten,göğüsler,kalçalarıçok hoş..Yapmacık değil keyif alıyor ve hazzı yaşatıyor..Öpülmedik yer karşılıklı orallar,temassız bölge kalmadı desem yeridir..Kalçaları arasında olmak ve o manzarada serinlemek yaşanılası türdendi…Çok keyif aldım pozitif enerjisi ile kendime geldim..Ben görmeyeli de tabi yüzü daha dolgun ve hoş olmuş,göğüsler kıvrımları ilk deneyimimimde de başlığı atmışım ağır tahrik ediyorElinden gelenin fazlasını yapıyor..Doğallığı,samimiyeti,misafirperverliği,gülümsemesi ve yaşattığı özel unutulmaz anlar için çok teşekkür ederim Sevgili CansuBir daha bu kadar arayı açmayacağım