Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğallık

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En son görüşmemizin üzerine 2 sene geçmiş bende farkındaydım ama bazen denk gelemiyorduk.Benim işler güçler git gelli olunca zaman uzamış farkında olmadan..Artık denk gelme zamanı bugüne kısmetmiş diyelim..Lokasyon ev konum çok yazılmış detaya ben girmiyorum..Görmeyeli çok hoş olmuş😊Hoş elbisesi ve içten samimiyeti ile karşıladı beni..Cansu kıpır kıpır,cıvıl cıvıl konuşurken gözleri parıldıyor..Işıltısı hoş😉Samimi sohbet değişik konular,gülümsemesi,doğallığı da başkaydı..Duştan sonra özel anlarda dudaklarıyla ve bedeni ile buluşmak harikaydı..Dudaklar,ten,göğüsler,kalçalarıçok hoş..Yapmacık değil keyif alıyor ve hazzı yaşatıyor..Öpülmedik yer karşılıklı orallar,temassız bölge kalmadı desem yeridir..Kalçaları arasında olmak ve o manzarada serinlemek yaşanılası türdendi…Çok keyif aldım pozitif enerjisi ile kendime geldim..Ben görmeyeli de tabi yüzü daha dolgun ve hoş olmuş,göğüsler kıvrımları ilk deneyimimimde de başlığı atmışım ağır tahrik ediyor😉Elinden gelenin fazlasını yapıyor..Doğallığı,samimiyeti,misafirperverliği,gülümsemesi ve yaşattığı özel unutulmaz anlar için çok teşekkür ederim Sevgili Cansu🙏Bir daha bu kadar arayı açmayacağım😚

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tekrar görüşmek ne güzeldiii, sohbetin için teşekkür ederim. Güzel referansın için çok sağ ol. Yeniden görüşmek dileğiyle, öptüm 🫶🏻😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar