Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğal Derin

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
91
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Derinle incall olarak bugun 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.İlk olarak deneyimlemek bazen riskli olsa da bu riski almak istedim.Öncelikle kendisi çok doğal ve yapaylıktan uzak.Amatör ruhla görüşme arayanlar için birebir diyebiliriz.Konum olarak toplu taşımadan indikten sonra yaklaşık 10 dk mesafesi var.Evin içi gayet ferah ve büyük.Performans olarak kişiden kişiye değişir ben memnun kaldım tavsiye ederim.Saat dolsun gitsin kafasında değil.İlerleyen zamanlarda tekrar görüşme dileğiyle.Kendisine yaşattığı güzel dakikalar için teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Derinle incall olarak bugun 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.İlk olarak deneyimlemek bazen riskli olsa da bu riski almak istedim.Öncelikle kendisi çok doğal ve yapaylıktan uzak.Amatör ruhla görüşme arayanlar için birebir diyebiliriz.Konum olarak toplu taşımadan indikten sonra yaklaşık 10 dk mesafesi var.Evin içi gayet ferah ve büyük.Performans olarak kişiden kişiye değişir ben memnun kaldım tavsiye ederim.Saat dolsun gitsin kafasında değil.İlerleyen zamanlarda tekrar görüşme dileğiyle.Kendisine yaşattığı güzel dakikalar için teşekkürler.
sewişmenize sağlık

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler 👏👏👏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar