Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dobby ve Hermione

Silinen_Kullanıcı62180 Çevrimdışı
22 Haz 2020
19
19
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @AylinAylin nereden çıktı bu dobby diyecek ama sanırım bu şekilde anımsaması daha kolay olacaktır.(Kaç zaman oldu yeni mi aklına geldi de diyebilir :))
Ara sıra çapkınlık damarı kabaran bir amatör çapkın olarak iki kelam yazayım istedim…

Hanımefendi tanımına uyduğu kadar sizi elinizden tuttuğu zaman hermione granger’in ruh emicilere saldığı korkuyu size yaşatıyor. Bu kadar potterhead’lik yeter diyelim…

Kendisinin samimiyeti ve minnoşluğu için kelime yada cümleleri okumak yerine kendinize bir fırsat yaratın ve yakından tanıyın demek istiyorum. Tabi sohbete dalıp mümkünse kendisinin zincirlerini kırarak sizi tabiri caizse kullanmasına izin vermeyin, siz önce davranın…

@AylinAylin baya olmuştur, 2 sefer misafirin oldum iyiki de oldum tekrar görüşmek dileklerimle..

eses26

Normal Üye
10 Eyl 2021
25
9
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle bir anlatım olmuşki , hadi gitme , hadi hayal etme , gelde heveslenme şimdi :love:

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yasayana ve yasatana tebrikler

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
87
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkürler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Sevgili @AylinAylin nereden çıktı bu dobby diyecek ama sanırım bu şekilde anımsaması daha kolay olacaktır.(Kaç zaman oldu yeni mi aklına geldi de diyebilir :))
Ara sıra çapkınlık damarı kabaran bir amatör çapkın olarak iki kelam yazayım istedim…

Hanımefendi tanımına uyduğu kadar sizi elinizden tuttuğu zaman hermione granger’in ruh emicilere saldığı korkuyu size yaşatıyor. Bu kadar potterhead’lik yeter diyelim…

Kendisinin samimiyeti ve minnoşluğu için kelime yada cümleleri okumak yerine kendinize bir fırsat yaratın ve yakından tanıyın demek istiyorum. Tabi sohbete dalıp mümkünse kendisinin zincirlerini kırarak sizi tabiri caizse kullanmasına izin vermeyin, siz önce davranın…

@AylinAylin baya olmuştur, 2 sefer misafirin oldum iyiki de oldum tekrar görüşmek dileklerimle..

Henüz yazabiliyorum ama görüyorum ki banlanmışsınız @MisanBi...

Harry Potter, benim için fantastik alemin nirvanasıdır. Zannederim ki seriyi 10 kezden fazla izlemişimdir ve özellikle soğuk kış günlerinde, yer yıl bir tur üzerinden geçerim. 🤭

Ben genellikle, kurbanlarımdan evvel davranmakla ünlenmiş biriyim ama elbet mümkünse önce davranılabilir, mümkünse... 😈😈😍

Belki göremeyeceksiniz ama yine de bu hoş satırlar için çok teşekkürler. 🙏

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar