- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cansucugum iyi istiratler hava soguk üstündeykile üşütürsün
NE kadar minnoş bir @Cansu kaya randevumuzda istesem çokmu şey istemiş olurum
Tşk lerBen uyumak istemiyorum sizi izlicem size tatli uykular
IsıtırsınCansucugum iyi istiratler hava soguk üstündeykile üşütürsün
Tşk ler. Iyi gecelerİyi geceler Cansu hanım
Sizlere de iyi gecelerİyi geceleriniz olsun
Iyi gecelerİyi geceler
Tabiki hayır, istediğini isteyebilirsin nasıl olsa ben istediklerinin acısını çıkartırımNE kadar minnoş bir @Cansu kaya randevumuzda istesem çokmu şey istemiş olurum
Tşk lerÇok doğalsın ya
İyi geceler öpücüğü almadan bırakmam sizi
Ya sen cok guzelsin ben soylemeden duramiyorum bunu sanirimTşk ler
İşte bu ama memitolara özgürlük çok ama çok tatlı olmuşsun ama sen yenir ki
Kısmetİlkim sen olacaksın inşallah müsaden olursa
Hatirlatman yeterliGorusmemizde kesinlikle bunu giymelisin. Cok yakismis.
Yemeyip yatanlari kınıyorum zatenİşte doğal güzellik, yeme de yanında yat diyeceğim ama yemeden de olmaz
Insallah bende sizi misafir etmek isterimBu forumda hasta olduğum 2 kadın var. Biri siz diğeri ise @BALIM Hanım. İkinizde olağanüstü sıcak kanlı gözüküyorsunuz. İlk görüşmemi bu iki doğal kadın ile yapmak istiyorum
Inşallahİnşallah cansu hanım. Önümüzdeki hafta içi sizden program rica ederek, şahsen benim tarafımda olan bu hasreti bitirme niyetindeyim.
Bir gun olacak umudum ondan yanaBeraber yorulup beraber dinlenmek isterim Cansu hanım
Tşk lerÇok güzelsin cansu
Çene minasıl yakışmış kırmızılar!!!!!!! ama ben senin en çok nereni sevdim Cansu????????
sevgiyle kal,görüşebilmek dileğiyle...
Amanda aman bu ne güzellik sexsilik böyle bal dudaklar tatli memişlerr ateş bastı beni ama şimdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!