Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Dikkat İroni İçerir !"✌️✌️

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.

Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
28
16
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Gerçekten bu insanları anlamak çok zor. Sizin gibi birini ekebilecek kadar cüretkar mı desem ne desem bilemedim. Ceylin hanım takmayın kafanıza bu koca şehirde doğru düzgün iletişim kuracak birini bulmak bile çok zor artık.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,439
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
10 dk için mi iptal etti. Ne insanlar var yahu. 10 dk değil 10 saat beklenir senin gibi bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık hanımcım 🥰🥰💖💖

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçekten bu insanları anlamak çok zor. Sizin gibi birini ekebilecek kadar cüretkar mı desem ne desem bilemedim. Ceylin hanım takmayın kafanıza bu koca şehirde doğru düzgün iletişim kuracak birini bulmak bile çok zor artık.
Çok teşekkür ederim 😘🤗 . Kesinlikle öyle 🙏😘😘

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
772
513
Cinsiyetiniz nedir?
Şöyle bence istemeden de olsa ben de mükemmel bir GFE deneyimi olacak iken arkadaş bunu ayakları ile tepmiş@TatlıKıvırcık

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oneweek Çevrimdışı
28 Ocak 2022
59
150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Derler ya e…hoşaftan ne anlar. Tam da çuk oturuyor. İletişim sağlıklı olduğu sürece sorun yok. Geç kalan biz de olabiliriz. İstanbul da bence 10-15 dk geç kalma değil. Ceylinciğimi ben de 10 dk bekledim ama iletişimden hep olduk ki özür dilemesini bilen de Hatun 😉👍 neyse geçmişler olsun. Kendimle telafi ederim 😊🔞😎❤️‍🔥❤️‍🔥🐇

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
144
206
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kahvemi yudumlarken beklemesi bile büyük keyifti, anılarım tazelendi 😘 🌹
Partner çok , @Tatlı Kıvırcık tek, neler kaçırdığını bilse ....

Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
104
105
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Altı üstü 10 dakika çabuk boşalıyordur belki (İroniye devvam)
karanlık tarafta kalmayı tercih etmiş.
Oysa neler kaçırdı bir bilse

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Derler ya e…hoşaftan ne anlar. Tam da çuk oturuyor. İletişim sağlıklı olduğu sürece sorun yok. Geç kalan biz de olabiliriz. İstanbul da bence 10-15 dk geç kalma değil. Ceylinciğimi ben de 10 dk bekledim ama iletişimden hep olduk ki özür dilemesini bilen de Hatun 😉👍 neyse geçmişler olsun. Kendimle telafi ederim 😊🔞😎❤️‍🔥❤️‍🔥🐇
Ya bebeğim benim 💋. Teşekkür ederim.Telafiyi bekliyorum o zaman 🤭🤭.Tabiki kuzum iletişimde oluyorum her zaman . Kıyafet ne istersiniz diye bile yazdım 😑😒🤪🤪.Pardon sesli mesaj attım

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oneweek Çevrimdışı
28 Ocak 2022
59
150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya bebeğim benim 💋. Teşekkür ederim.Telafiyi bekliyorum o zaman 🤭🤭.Tabiki kuzum iletişimde oluyorum her zaman . Kıyafet ne istersiniz diye bile yazdım 😑😒🤪🤪.Pardon sesli mesaj attım
bilirim sesli mesajlarını😘 .sesli mesajların da kraliçesi 👸 nicki gibi tatlıdır Ceylinim ❤️‍🔥❤️‍🔥🔥🔥 üzmeyin kızcağızı 🤬👹

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
10 Dk icin ne guzellikler kacirmis

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sıkıntı etmemki sadece seni ne kadar beklersem okadar heyecan yaparım kalp atışlarım hızlanır bana kalp masajı yapmak zorunda kalabilirsin kuzum🤣🤣🥰🥰💖💖
Bak yaa 😍🤗💋.İnsan bu kadar tatlış olur mu 😋😋😋.En kısa zamanda tanışmak üzere .Merak ediyorum sizi çok çok 🤗😋.Kalp masajı borcum var biliyorum 😛😛😛😛

gizlicocuk41 Çevrimdışı
9 Kas 2020
170
235
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu ironiden cok trajikomik olay olmuş sanki bu nedir ya insani hayattan soğuttu şu köşeye çekilip düşüneceğim 👉

Alpacino90 Çevrimiçi
1 Şub 2022
99
128
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yorumsuz gerçekten bu görüşmenin olmaması belki de daha iyi olmuştur :) bu güzelliği kaçırmış😍

Captain78 Çevrimdışı

Captain78

Normal Üye
5 Mar 2021
43
55
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ayıp etmiş. Acaba kendi geç kalmış olsa ve sen iptal etmiş olsan şimdi burada neler yazardı acaba.?

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,708
2,239
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakalım beyfendi ne diyecek bu konuda?🤔
Hemen linç etmeyelim🙄
Di mi efenim?🤣🤣🤣
Al sana ironi işte🤣

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
227
349
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuşlu sitede ve burada tanıştığım bir kaç pembisle, siz de dahil. Sadece sohbet için bile görüşürüm. O kadar koyu sohbetler oluyor ki gerisi tuz biber.

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok ayıp etmiş. Acaba kendi geç kalmış olsa ve sen iptal etmiş olsan şimdi burada neler yazardı acaba.?
Çok haklısınız 🙏. Sonuçta büyük şehir de yaşıyoruz .Ama üslubu çok kırıcı ve kabaydı.🙏💋😘😘😘

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kuşlu sitede ve burada tanıştığım bir kaç pembisle, siz de dahil. Sadece sohbet için bile görüşürüm. O kadar koyu sohbetler oluyor ki gerisi tuz biber.
Çok teşekkür ederim canım benim , 😘😘 bazen çenemin düştüğü doğrudur 😃

Zampara101 Çevrimdışı
19 Mar 2020
51
55
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onun zaten iptal edesi varmış, bahanesi olmuş gibi duruyo, boşverin iyi olmuş ayakları geri geri giden tipler sırf gerilim yaratırdı görüşmediğiniz sizin için iyi bile olmuş olabilir

Hulviii Çevrimdışı
28 May 2021
74
100
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
10 dakika değil muhtemelen 10 yıl 10 dakikadır..Seneledir sizin hayalinizi kurup para biriktirip cesaretini toplamış sonra da korkudan tüymüştür..😋

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
210
479
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ohoo, ben @Tatlı Kıvırcık Ceylin Hanım ı 1 saat beklettim. :LOL:
Benim suçum yoktu, görüşmeyi erkene çektik diye oldu. Bu vesile ile kendisinden bir kere daha özür dileyeyim. Hem de yanında güzeller güzeli başka bir kadın varken.
Siz çok düşünmeyin, kendisi kaybetmiş @Tatlı Kıvırcık Hanımefendi.
Bir dahaki görüşmemizde, ben 1 saat erken gidicem. Ödeşmeden içim rahat etmeyecek .. :ROFLMAO:

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,559
1,302
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun çok ayıp etmiş oraya kadar gelip görüşmemek ve iptal etmek çok ironi olmuş sakın kafanıza takıp üzülmeyin Ceylin hanım

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Onun zaten iptal edesi varmış, bahanesi olmuş gibi duruyo, boşverin iyi olmuş ayakları geri geri giden tipler sırf gerilim yaratırdı görüşmediğiniz sizin için iyi bile olmuş olabilir
Çok teşekkür ederim 💋❤️. Kesinlikle öyle tabiki 🙏😘.Zaten telefonda konuşurken üslubunu görünce iyiki görüşmedik dedim.Cok incesiniz 🤗💋❤️🙏😘

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
10 dakika değil muhtemelen 10 yıl 10 dakikadır..Seneledir sizin hayalinizi kurup para biriktirip cesaretini toplamış sonra da korkudan tüymüştür..😋
🤩🤩🤩 Çok teşekkür ederim kuzum benim 🤗💋.Çok hoşsunuz 😍🤗😘

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ohoo, ben @Tatlı Kıvırcık Ceylin Hanım ı 1 saat beklettim. :LOL:
Benim suçum yoktu, görüşmeyi erkene çektik diye oldu. Bu vesile ile kendisinden bir kere daha özür dileyeyim. Hem de yanında güzeller güzeli başka bir kadın varken.
Siz çok düşünmeyin, kendisi kaybetmiş @Tatlı Kıvırcık Hanımefendi.
Bir dahaki görüşmemizde, ben 1 saat erken gidicem. Ödeşmeden içim rahat etmeyecek ..:ROFLMAO:
🤣🤣🤣🤣Bak şimdi ya 😁😁😁. Teşekkür ederim bebeğim 😘. Estağfurullah kuzum ne özürü🙏.Ama ödeşme konusuna gelirsek o zaman dan bu zamana bir saat olmayabilir malum herşey zamlandi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kaybeden kendisi sen takma kafana. Bazı erkekler malesef işçi sınıfını hor görür. Bu her sektörde böyle. Para veriyor diye kendini dünyanın sahibi sanarlar.
Böyle insanlardan uzak durmak en güzeli 🙏😘. Teşekkür ederim canım benim 💋💋💋💋💋

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun çok ayıp etmiş oraya kadar gelip görüşmemek ve iptal etmek çok ironi olmuş sakın kafanıza takıp üzülmeyin Ceylin hanım
Çok teşekkür ederim kuzum benim 😍🤗😘😘

alitytz Çevrimdışı
25 Eyl 2009
171
33
Cinsiyetiniz nedir?
Hakikaten karışık, ne yapacağını şaşırmış, posta mı koymuş yoksa :oops: yok ya koyamaz, koyabilemez sanki 🧐

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün Starbucks'ta önümdeki adam 3 kez kahvesini değiştirtti baristalara.Köpüğü fazla,sıcaklığı az,bardak pis diyerek 10 dakika için program iptal eden aynı kişi mi acaba merak ettim 🤔
Belkide kuzum olabilir 🤣🤣🤣

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
791
578
Cinsiyetiniz nedir?
Nasıl bir zihniyet anlaşılır gibi değil... Neyi kaybettiğinin farkında değil. Layık olan buluşsun zaten...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar