Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Derin ile nuru + tantra masaji

15 Ara 2013
54
90
Bugün Derini ziyaret etme firsatim oldu. Kendisi cok misafirperver ve tam bir MILF. Nuru masaji normal nuru gibi hafif hafif sürtünmelerden olusmuyor. Aslinda cok iyi bir body to body masaj diyebiliriz.
Ilk masajdan sonra dinlenirken tantra masajindan konusmaya basladik ve onu da denemek istedim. 1 saat oturup birseyler yiyip icim muhabbet ettikten sonra tantraya gectik. O da mukemmeldi. Benim icin cok güzel bir gün oldu. Tesekkürler Derin.

Son düzenleme:
burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
181
292
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler , bende Derin’den nuru masajı aldım , çok memnun kaldım, tantra ‘ya vaktim kalmadı ,fırsat bulursam deneyimlemek istiyorum.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,353
1,538
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,897
4,472
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Derini ziyaret etme firsatim oldu. Kendisi cok misafirperver ve tam bir MILF. Nuru masaji normal nuru gibi hafif hafif sürtünmelerden olusmuyor. Aslinda cok iyi bit body to body masaj diyebiliriz.
Ilk masajdan sonra dinlenirken tantra masajindan konusmaya basladik ve onu da denemek istedim. 1 saat oturup birseyler yiyip icim muhabbet ettikten sonra tantraya gectik. O da mukemmeldi. Benim icin cok güzel bir gün oldu. Tesekkürler Derin.

paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar