Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Derin ile nuru masaj deneyimi

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
179
289
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır radarımda olan nuru masajını çok merak ettiğim Derin için,Beylikdüzü semalarından çıkarak sonunda görüşme için bir fırsat yarattım.
2 saat önce yazmama rağmen , sağolasun beni kırmadı, mesaja hızlı dönüş yaparak randevumuzu oluşturduk.
Evin konumu Bostancı’da güzel bir lokasyonda, yan sokağına kolayca parkettim,zaten detaylı bir tarif ile sorunsuzca ulaşıyorsunuz.
1-2 kadeh viskiden ve uzunca süren keyifli sohbetten sonra çok merak ettiğim nuru masajına start verdik.

Çok etkilendim, inanılmaz keyif verdi,benim için harika bir masaj deneyimiydi,doyamadım.Saat geç olmasa tantrayı da deneyimlemek isterdim.

Bu keyifli akşam için çok teşekkür ederim Derin’cim. @Masöz Derin

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır radarımda olan nuru masajını çok merak ettiğim Derin için,Beylikdüzü semalarından çıkarak sonunda görüşme için bir fırsat yarattım.
2 saat önce yazmama rağmen , sağolasun beni kırmadı, mesaja hızlı dönüş yaparak randevumuzu oluşturduk.
Evin konumu Bostancı’da güzel bir lokasyonda, yan sokağına kolayca parkettim,zaten detaylı bir tarif ile sorunsuzca ulaşıyorsunuz.
1-2 kadeh viskiden ve uzunca süren keyifli sohbetten sonra çok merak ettiğim nuru masajına start verdik.

Çok etkilendim, inanılmaz keyif verdi,benim için harika bir masaj deneyimiydi,doyamadım.Saat geç olmasa tantrayı da deneyimlemek isterdim.

paylaşım için teşekkürler

Masöz Derin Çevrimdışı
23 Ara 2021
7
74

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar