- 14 Eki 2019
- 749
- 1,483
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Benim uzun zamandır takip ettiğim forumdan Ankara’da iken de bizden paylaşımlarını esirgemeyen Denize misafir oldum.İstanbula gelmiş hoş gelmiş tanışmamak olmazdı..Neyse konum çok merkezi,toplu taşıma vs yakın.Evi temiz,düzenli,özenli..Neyse kapı açıldı hoş bir karşılama ile başladım ufaktan Denizi seyretmeyeDikkatimi çeken yüzü,saçları,gözleri minyon vücut hatları ama orantılı kalçalar,göğüsleri hoş..Sohbet ederken enerjik sürekli neşeli,tebessümle dolu siması ve bakışları hoştu.Kahve eşliğinde birbirimizi daha yakından tanıyor ve ısınıyorduk..Gelelim özel anlara sıcak biri,doğal,yapmacık değil..Sevişmesi,öpüşmesi,sulu tam kıvamında oralı harikaydı.Kucağınızdayken bambaşka ve doggyde inanılmaz kalçaların ve kadınlığının görüntüsüBir detay yapı olarak belki kadınlığı dar ve bu yüzden aşırı keyif alıyorsunuzkendisi de çok ateşli ve hazzı sizinle birlikte yaşıyor,keyif alıyor..Her pozisyonda sıkılmadan,naza çekmeden keyifle yaşayabiliyorsunuz..Kan,ter içinde denizin derinliklerinde serinlemek müthişti..Sıcakkanlı,samimi biri.Sigara kullanmaması da bir artıydı benim için..Gerçekten doğal biri ile görüşmek istiyorsanız ideal.Resimlerde neyse o fazlası da mevcut..Misafirperverliğin,samimiyetin ve keyif dolu yaşattıkların için çok teşekkür ederimİyi ki tanıdım seni