Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Deniz ile tanışma :)

ubc0704

Normal Üye
14 Şub 2020
1
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle yaklaşık 1 ay kadar önce gün içinde hafif yılan hikayesine dönen bir telaşın ardından randevulaştık, sağolsun kırmadı beni. Evin ulaşımı çok kolay ve merkezi bir yerde, kendisi beni harika bir kombinle karşıladı. İkramları, sohbeti, güleryüzü ve samimiyeti harikaydı. Gerisi de bana kalsın, tanıştığımıza çok memnun oldum. Daha da görüşeceğiz. 🍀

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,059
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,726
1,460
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle yaklaşık 1 ay kadar önce gün içinde hafif yılan hikayesine dönen bir telaşın ardından randevulaştık, sağolsun kırmadı beni. Evin ulaşımı çok kolay ve merkezi bir yerde, kendisi beni harika bir kombinle karşıladı. İkramları, sohbeti, güleryüzü ve samimiyeti harikaydı. Gerisi de bana kalsın, tanıştığımıza çok memnun oldum. Daha da görüşeceğiz. 🍀
Paylaşım için teşekkürler

BESTE Çevrimiçi

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
tatlım bende çok hoş ve mutlu zaman geriçirdim en kısa sürede tekrar beklerim ve görüşmek dileğiyle diyelim teşekkürler güzel yorumun ve beyfendiliğin için💋😻🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar