Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Deniz ile ilk buluşma

theangelus Çevrimdışı

theangelus

Normal Üye
30 Ağu 2021
36
93
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar, deniz ile Şişli'deki ferah temiz ve ulaşımı gayet kolay olan evine misafir oldum. Misafir karşılaması ikramları ve muhabbeti çok güzeldi. Yatak kısmına girmiyorum bile çünkü anlatılmaz yaşanır diyorum 🤩🤩 deniz ile görüşmeyi düşünüyorsanız düşünmeyin gidin 😘😘🥵🥵

EarlBey

Normal Üye
29 Eki 2020
25
19
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,711
4,347
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar, deniz ile Şişli'deki ferah temiz ve ulaşımı gayet kolay olan evine misafir oldum. Misafir karşılaması ikramları ve muhabbeti çok güzeldi. Yatak kısmına girmiyorum bile çünkü anlatılmaz yaşanır diyorum 🤩🤩 deniz ile görüşmeyi düşünüyorsanız düşünmeyin gidin 😘😘🥵🥵
sewişmenize sağlık

brunette Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,734
3,207
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasayana ve yasatana sağlık

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
tatlım bende çok hoş ve mutlu zaman geriçirdim en kısa sürede tekrar beklerim ve görüşmek dileğiyle diyelim teşekkürler güzel yorumun ve beyfendiliğin için💋😻🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar