Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Deniz ile harika 2 saat

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
68
113
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile cuma günü yazıştık ve bugün için anlaştık. Hızlı bir geri dönüş sağlamıştı. Sabahki son teyitleşme ardından konum attı ve anlaştığımız saatte konuma ulaştım. Hem toplu taşıma hem araç ile ulaşım rahat. Gece geç saatlerde park yeri sorun olabilir. Giriş çıkışta sorun yok. Kapıda talep ettiğim kıyafet ile güler yüz ile karşılandım.

İkramlar forum standartlarına göre zayıf kaldı açıkçası. Deniz de bunun farkındaydı ve bu konu için özür diledi. Durumun anlık olduğunu düşünüyorum dert etmeye gerek yok. Hemen getirden vs bir şeyler söyleyim dedi ama gerek yok dedim. Sohbet ise gayet doyurucuydu zaman oldukça hızlı geçti.
Yatak kısmında gayet keyif alarak rahatladım ve sonucunda mutlu ayrıldığım 2 saatlik bir görüşmeyi bitirmiş olduk.
Kendisine görüşme için teşekkür eder ve şişli tarafına işiniz düşerse vakit ayırıp uğramanızı tavsiye ederim. Kendisi forumun nadir "anlık görüşme" ayarlayabildiğiniz pembişlerinden. Bunu da son not olarak ekleyelim :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisi ile cuma günü yazıştık ve bugün için anlaştık. Hızlı bir geri dönüş sağlamıştı. Sabahki son teyitleşme ardından konum attı ve anlaştığımız saatte konuma ulaştım. Hem toplu taşıma hem araç ile ulaşım rahat. Gece geç saatlerde park yeri sorun olabilir. Giriş çıkışta sorun yok. Kapıda talep ettiğim kıyafet ile güler yüz ile karşılandım.

İkramlar forum standartlarına göre zayıf kaldı açıkçası. Deniz de bunun farkındaydı ve bu konu için özür diledi. Durumun anlık olduğunu düşünüyorum dert etmeye gerek yok. Hemen getirden vs bir şeyler söyleyim dedi ama gerek yok dedim. Sohbet ise gayet doyurucuydu zaman oldukça hızlı geçti.
Yatak kısmında gayet keyif alarak rahatladım ve sonucunda mutlu ayrıldığım 2 saatlik bir görüşmeyi bitirmiş olduk.
Kendisine görüşme için teşekkür eder ve şişli tarafına işiniz düşerse vakit ayırıp uğramanızı tavsiye ederim. Kendisi forumun nadir "anlık görüşme" ayarlayabildiğiniz pembişlerinden. Bunu da son not olarak ekleyelim :)
Teşekkürler tatlım tekrar🙏🙏 yorumun beğenin ve hoş sohbetin için ben teşekkür ederim 🙏 tekrar görüşmek dileğiyle 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar