Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Deniz Hanımla Evinde Görüşme

rem

Normal Üye
21 Ağu 2022
2
8
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumda ile paylaşımım olacak. kusur olursa affola. Deniz hanım ile şişlideki evinde görüşme fırsatım oldu. öncelikle evin yeri çok kolay, etrafta park yerleri var, sokak nezih ve güvenli. Ev temiz ve ferah. Deniz hanım beni tertemiz yeni duş almış ve şık bir şekilde karşıladı. Sohbeti güzel ve oldukça güler yüzlü, dobra ve zeki bir kadın. ayrıntıya girmek istemiyorum ama kız arkadaş deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim, sizi asla yabancı gibi hissettirmiyor. En kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğim, saygılar.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,059
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,769
20,677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu forumda ile paylaşımım olacak. kusur olursa affola. Deniz hanım ile şişlideki evinde görüşme fırsatım oldu. öncelikle evin yeri çok kolay, etrafta park yerleri var, sokak nezih ve güvenli. Ev temiz ve ferah. Deniz hanım beni tertemiz yeni duş almış ve şık bir şekilde karşıladı. Sohbeti güzel ve oldukça güler yüzlü, dobra ve zeki bir kadın. ayrıntıya girmek istemiyorum ama kız arkadaş deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim, sizi asla yabancı gibi hissettirmiyor. En kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğim, saygılar.
tatlım bende çok hoş ve mutlu zaman geriçirdim en kısa sürede tekrar beklerim ve görüşmek dileğiyle diyelim teşekkürler güzel yorumun ve beyfendiliğin için💋😻🥰🤗

• Beğen
Tepkiler: rem
alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,726
1,460
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
94
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar