Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Degisik bir referans yazisi ankara ruya

17 Haz 2020
118
205
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese
Oncelikle degisik bir referans yazisi benimkisi.
Hersey seks olmadigi icin bu forumu tercih ettigimizi dusundugumuzden dolayi bu referans yazisini yazma geregini duydum.
Pazartesi-sali-carsamba gunu is nediyle ankaraya gidicegimden @ANKARA RÜYA ile iletisime gectim, durumumu planimi ve gorusme talebimden bahsettim bastan sona kadar cok pozitif bir uslup ile yaklasti bana hatta pazartesi aksam 22 olarak planlamamiza ragmen is nedeniyle 23:30 olarak degistirmemi bile cok guzel birsekilde karsiladi.
Butun hersey ok olunca konakladigim otelin bilgilerini vs paylastim ve merakla gelmesini bekledim fakat resepsiyon MALESEF ki otele sadece aile yakinlarini alabileceklerini belirtip bunun disinda misafir kabul etmediklerini soyleyip @ANKARA RÜYA hanimin odaya gelmesine izin vermediler.
Evet herhangi bir gorusme veya birlikte hicbisey yasamadan ruya hanim geri donmek durumunda kaldi.
Oncelikle kendisine boyle bisey yasattigimdan dolayi elimde olmasa da yinede ozurlerimi iletmek isterim.
Asil olay bence bastan sona ruya hanimin tutumu uslubu.. Kendisine cok tesekkur ederim, birebir tanismasak bile kendisi bende gercekten olumlu bir intiba birakti.
Bu sefer gorusukmek kismet olmadi ama bir sonraki ankara ziyaretimde kendisiyle mutlaka gorusmek isterim hatta butun is planimi ona gore ayaralayacagim. Soguk ve yagmurlu bir ankara gecesinde kendisini yollara dusurdugum icin kusura bakmasin ve pozitif yaklasimi ve guzel sesi ile moralimi yukselttigi icin de tesekkur ederim. ❤️❤️ Bu arada ankaradaki arkadaslar haberiniz olsun konakladigim otelin boyle bir olayi var seciminizi yaparken dikkatli olun podium avm nin yanindaki aleg*** hotel kendisi sanirim business olmasindan dolayi boyle bisey var bilginize. Cunku ertesi gun resepsiyondaki gorevliyle konuyu konustugumda kesinlik kabul edilmedigini birkezde bana bildirdiler.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
749
1,483
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rüya Hanımın gelip geri dönmesi kötü olmuş.Benim bildiğim incall görüşmede yapıyor.Ben olsam ona giderdim,bir şekilde telafi etmeye çalışırdım..Sizinde söylediğiniz gibi düzgün,dürüst,sözüne sadık biri..Sorun etmemesi de güzel davranışta..Oteller neden böyle tutum alıyor..Önceden demek ki sormak gerekiyor..

17 Haz 2020
118
205
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rüya Hanımın gelip geri dönmesi kötü olmuş.Benim bildiğim incall görüşmede yapıyor.Ben olsam ona giderdim,bir şekilde telafi etmeye çalışırdım..Sizinde söylediğiniz gibi düzgün,dürüst,sözüne sadık biri..Sorun etmemesi de güzel davranışta..Oteller neden böyle tutum alıyor..Önceden demek ki sormak gerekiyor..
Incall icin bende talebimi yaptim fakat bu sefer ruya hanima uymadi (sebebini bana acikladi ozel oldugundan yazmadim) gunun geri kalaninda da is nedeniyle ben hic ama hic uygun olmadi yoksa telafi etmeyi bende cok istedim hatta icime sinmedigi icin burada bu konuyu acmak istedim.. neyse sonucta kismet olmadi ama olsun sonrasinda biliyorum ki ankaraya geldigimde ruya hanim ilk planim olacak

kenshinx Çevrimdışı
12 Eyl 2021
34
73
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese
Hersey seks olmadigi icin bu forumu tercih ettigimizi dusundugumuzden dolayi bu referans yazisini yazma geregini duydum.
Pazartesi-sali-carsamba gunu is nediyle ankaraya gidicegimden @ANKARA RÜYA ile iletisime gectim, durumumu planimi ve gorusme talebimden bahsettim bastan sona kadar cok pozitif bir uslup ile yaklasti bana hatta pazartesi aksam 22 olarak planlamamiza ragmen is nedeniyle 23:30 olarak degistirmemi bile cok guzel birsekilde karsiladi.
Butun hersey ok olunca konakladigim otelin bilgilerini vs paylastim ve merakla gelmesini bekledim fakat resepsiyon MALESEF ki otele sadece aile yakinlarini alabileceklerini belirtip bunun disinda misafir kabul etmediklerini soyleyip @ANKARA RÜYA hanimin odaya gelmesine izin vermediler.
Evet herhangi bir gorusme veya birlikte hicbisey yasamadan ruya hanim geri donmek durumunda kaldi.
Oncelikle kendisine boyle bisey yasattigimdan dolayi elimde olmasa da yinede ozurlerimi iletmek isterim.
Asil olay bence bastan sona ruya hanimin tutumu uslubu.. Kendisine cok tesekkur ederim, birebir tanismasak bile kendisi bende gercekten olumlu bir intiba birakti.
Bu sefer gorusukmek kismet olmadi ama bir sonraki ankara ziyaretimde kendisiyle mutlaka gorusmek isterim hatta butun is planimi ona gore ayaralayacagim. Soguk ve yagmurlu bir ankara gecesinde kendisini yollara dusurdugum icin kusura bakmasin ve pozitif yaklasimi ve guzel sesi ile moralimi yukselttigi icin de tesekkur ederim. ❤❤ Bu arada ankaradaki arkadaslar haberiniz olsun konakladigim otelin boyle bir olayi var seciminizi yaparken dikkatli olun podium avm nin yanindaki aleg*** hotel kendisi sanirim business olmasindan dolayi boyle bisey var bilginize. Cunku ertesi gun resepsiyondaki gorevliyle konuyu konustugumda kesinlik kabul edilmedigini birkezde bana bildirdiler.
Kötü bir deneyim olmuş üzücü fakat iki taraf da olgun, ne güzel. Detaylı anlatım için teşekkürler.

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
206
284
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ANKARA RÜYA hanıma nazik tutumu için teşekkür ederiz.
Benim anlamadığım konu ise otellerin bu şekilde davranış sergilemesi mümkün müdür?
Bu olayı otelin müsaitlik durumuna göre Rüya hanım için hemen bir başka oda tutarak çözebilir miydiniz?
Sonuçta odadan çıkıp sizin odanıza gelmesi yasak değildir herhalde...

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba herkese
Bu sefer gorusukmek kismet olmadi ama bir sonraki ankara ziyaretimde kendisiyle mutlaka gorusmek isterim hatta butun is planimi ona gore ayaralayacagim. Soguk ve yagmurlu bir ankara gecesinde kendisini yollara dusurdugum icin kusura bakmasin ve pozitif yaklasimi ve guzel sesi ile moralimi yukselttigi icin de tesekkur ederim. ❤❤ Bu arada ankaradaki arkadaslar haberiniz olsun konakladigim otelin boyle bir olayi var seciminizi yaparken dikkatli olun podium avm nin yanindaki aleg*** hotel kendisi sanirim business olmasindan dolayi boyle bisey var bilginize. Cunku ertesi gun resepsiyondaki gorevliyle konuyu konustugumda kesinlik kabul edilmedigini birkezde bana bildirdiler.
Ewet canım ya kötü oldu oraya kadar gelip geri dönmek bende ilk defa böle bir şeyle karşılaştım…sonuçta senlik bir durum yoktu 🤗
Sevişmek dileğiyle 🥰

5 Ara 2021
79
91
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sağlık olsun diyelim. Bir dahaki sefere umarım sorun yaşamazsınız

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
757
245
Cinsiyetiniz nedir?
Ewet canım ya kötü oldu oraya kadar gelip geri dönmek bende ilk defa böle bir şeyle karşılaştım…sonuçta senlik bir durum yoktu 🤗
Sevişmek dileğiyle 🥰
Geçmiş olsun aynı olay 3_ 4 sene önce benim de başıma tunali daki Ramada otel de geldi.Bu konu hakkında paylaşımım da var.Hem bayan için hem bay için kötü bir durum.tekrar geçmiş olsun

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
757
245
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese
Otelin ismini pek anlayamadım açıkça yazılırsa başkaları aynı duruma düşmez

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
757
245
Cinsiyetiniz nedir?
Otelin ismini pek anlayamadım açıkça yazılırsa başkaları aynı duruma düşmez
oTELİN ismini buldum.
zenyang
5*otel fiatda bayağı hatırı sayılır.Ama zamparalığa müsade etmiyor.Aklıma bulunduğu semt (Y.Mahalle)geldi diyeceğim de ben Tunalı daki otelde aynı durumu yaşadım.
zenyang
Ufak bir tavsiye Ank.geldiğinde zamparalık yapmak istersen Çankaya,.G.O.P ,Çukurambar semtlerdeki 4* VE 5* otelleri tut veya görüşecegin bayana sor.
Geçmiş olsun

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
101
155
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değişik ve bir o kadar nezaket kokan bir paylaşım👏👏👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar