Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dear Gentlemen, Let's Start The Show! 😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali! 😘

Birkaç haber verip uyuyayım :

1 - Sevişme vaktim geldi. 😈😈 Pazartesi itibarı ile randevu talep edebilirsiniz. 🙈 😈

2 - Haftaya, tüm hafta boyunca mesai saatleri içerisinde de müsait olacağım. (Yani gündüz randevu talep edebilirsiniz.)

4 - GÜVENLİK GEREKÇELERİ NEDENİ İLE GÖRÜŞMELERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİM EVDEN AYRILMAK DURUMUNDA KALDIM. ( SAPIK RUHLU, TAKINTILI VE AÇ İNSANLARA SELAM OLSUN LAKİN BEN AYLİNAYLİN'İM ÖYLE KOLAY SİNMEM BE. BİR KADININ EVİNE GİZLİCE GİRECEK KADAR ACİZ OLANIN DA Ç.KÜ KOPSUN DİYORUM BU KONU VESİLESİYLE.😁 )

GÖRÜŞME ŞEKLİM, KENDİME YENİ, GÜVENLİ BİR EV BULANA DEK SADECE OUTCALL OLACAK. YILDIZ TAKINTIM YOK, TEMİZ VE HER İKİ TARAFIN DA GÜVENLİ VE RAHAT EDEBİLECEĞİ BİR OTEL / RESİDENCE BENİM İÇİN YETERLİ. (BÖYLE DEDİM DİYE DE DURUM ABARTILMASIN. 😁) VE BU DOĞRULTUDA İLGİLİ SÜREÇTE EV MASRAFLARIM OLMAYACAĞINDAN GÖRÜŞME ÜCRETLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK.

**2 SAAT : 700 TL
***3 SAAT : 900 TL
****4 SAAT : 1200 TL
*****5 SAAT : 1400 TL
******6 SAAT VE ÜZERİ GECELİK KAPSAMINDA OLDUĞUNDAN ( MAX 8 SAAT ) : 1600 TL

O HALDE , LET'S START THE SHOW! ve HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! diyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.😘

CCANERR

Normal Üye
23 Şub 2020
3
0
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yüz güldüren haberlerde bugün :)

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
93
310
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geri dönmen çok güzel özledim seni. Gereksiz insanları hayatından çıkardığın için kendi adıma sevinmiş gibi oldum. Umarım sağlığına kavuşmuşsundur haberleşelim. rüyanda elimden muz yediğini gör huzurlu tatlış uykular

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geri dönmen çok güzel yavaş yavaş iyileşmene de sevindim, gurbeti mesken mi tuttun nazlı yarim di gel gayrı diye diye eskidi günler :D

Let the halay begin diyem başka bişey demiyem :D

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aramıza hoş geldin tekrar aylin tatsız olaylar içinde geçmiş olsun çok

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Geri dönmen çok güzel özledim seni. Gereksiz insanları hayatından çıkardığın için kendi adıma sevinmiş gibi oldum. Umarım sağlığına kavuşmuşsundur haberleşelim. rüyanda elimden muz yediğini gör huzurlu tatlış uykular

Canım @muz34 cüğüm teşekkürler. Gereksizlerin yeri çöplüktü, attık gitti lakin pisliklerini hala temizliyoruz o ayrı. 😂 Nutellalı muz çok seviyorum.😍😍

Efrasiyap

Normal Üye
14 Eyl 2019
35
65
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canı gönülden çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Umuyorum ki geçmiş kotu ani ve hatiralarin geride kalır ve yeni bir sayfa açarsın hayatında.Actigin yeni sayfada bellimi olur belki de bir iki satır bizimde anımız geçer.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Geri dönmen çok güzel yavaş yavaş iyileşmene de sevindim, gurbeti mesken mi tuttun nazlı yarim di gel gayrı diye diye eskidi günler :D

Let the halay begin diyem başka bişey demiyem :D

Teşekkür ederim. Tüm süreçte halimi hatrımı sorduğun için de çok teşekkür ederim @Karkelo. İnsan birikimimdeki en kıymetlilerdensin. Sana söz, CİDDEN HALAY ÇEKECEĞİZ.😁

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Kaplan sevenler derneği üyesi olarak Sn. @AylinAylin soruyoruz tabiki de boynumuzun borcu ;)

Halay konusuna gelirsek; tek bi kelime daha etme sakın bir söz daha söyleme, niye biliyon mu? Çünkü inanırım:LOL:

blackbeard Çevrimdışı
31 May 2019
58
43
Selam ahali! 😘

1 - Sevişme vaktim geldi. 😈😈 Pazartesi itibarı ile randevu talep edebilirsiniz. 🙈 😈

2 - Haftaya, tüm hafta boyunca mesai saatleri içerisinde de müsait olacağım. (Yani gündüz randevu talep edebilirsiniz.)

4 - GÜVENLİK GEREKÇELERİ NEDENİ İLE GÖRÜŞMELERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİM EVDEN AYRILMAK DURUMUNDA KALDIM. ( SAPIK RUHLU, TAKINTILI VE AÇ İNSANLARA SELAM OLSUN LAKİN BEN AYLİNAYLİN'İM ÖYLE KOLAY SİNMEM BE. BİR KADININ EVİNE GİZLİCE GİRECEK KADAR ACİZ OLANIN DA Ç.KÜ KOPSUN DİYORUM BU KONU VESİLESİYLE.😁 )

GÖRÜŞME ŞEKLİM, KENDİME YENİ, GÜVENLİ BİR EV BULANA DEK SADECE OUTCALL OLACAK. YILDIZ TAKINTIM YOK, TEMİZ VE HER İKİ TARAFIN DA GÜVENLİ VE RAHAT EDEBİLECEĞİ BİR OTEL / RESİDENCE BENİM İÇİN YETERLİ. (BÖYLE DEDİM DİYE DE DURUM ABARTILMASIN. 😁) VE BU DOĞRULTUDA İLGİLİ SÜREÇTE EV MASRAFLARIM OLMAYACAĞINDAN GÖRÜŞME ÜCRETLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK.

O HALDE , LET'S START THE SHOW! ve HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! diyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.😘

İşte şimdi ortalık yıkılacak :)

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estahfurullah olması gereken diye düşünüyorum tabikide tanımak tanismak bnede isterim buyrun gelin 💋💋 güzel güzel zaman geçer emin olunki 😍😍
O zaman en kısa zamanda tanışmak üzere diyelim tatlı kız

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 😘

bugün sevindirici haber bu olsa gerek görüşmek üzere

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Canı gönülden çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Umuyorum ki geçmiş kotu ani ve hatiralarin geride kalır ve yeni bir sayfa açarsın hayatında.Actigin yeni sayfada bellimi olur belki de bir iki satır bizimde anımız geçer.

Teşekkürler sevgili @Efrasiyap. Dilerim birlikte yazarız o anıları... 😍

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kaplan sevenler derneği üyesi olarak Sn. @AylinAylin soruyoruz tabiki de boynumuzun borcu ;)

Halay konusuna gelirsek; tek bi kelime daha etme sakın bir söz daha söyleme, niye biliyon mu? Çünkü inanırım:LOL:

Ya Kaplanlar günümü bile kutlayan birinden başka bir şey de beklemek hata zaten, haklısın. Sağ olasın.🙏😘 Yalnız, halayı çekeceğiz, sen gelene dek ben ögreneyim bari.😁😁

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Ben öğretirim, gelince saldıray modu açacağım zaten sonrasında show must go on :D

Ya Kaplanlar günümü bile kutlayan birinden başka bir şey de beklemek hata zaten, haklısın. Sağ olasın.🙏😘 Yalnız, halayı çekeceğiz, sen gelene dek ben ögreneyim bari.😁😁

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir inç diyecektim ama kuyruğun sonu belli değil yine yaaa

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ben öğretirim, gelince saldıray modu açacağım zaten sonrasında show must go on :D

Sen aramızdaki mesafeleri bir erit hele, bir jack gentlemen ile dönüşümü kutlayalım.😈 (Son görüşemeyişimizde aldıydım da kaldı.😢) Hem buz, sıcak bal vs de var.😁😁

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
744
472
Cinsiyetiniz nedir?
dogru duzgun turkce bile bilmeyenlerin oldugu bu ortamda gentlemen diye dogru bir kullanimi gormek beni sasirtti.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
LET'S START THE SHOW! ve HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :devilish::devilish::devilish:

Motto yaratma konusunda fena değilim ha priv ciğim, ne diyorsun?😎😎

DÖNÜŞÜM VİRÜS ENGELİNE TAKILMIŞTI SHOW BAŞLIYOR DEDİĞIMDE AMA GALİBA BU SEFER BAŞKA ENGEL KALMADI.🤣🤣

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
günaydın aylin hanım sağlıklı güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum gelip sizinle tanışıp heyecanı içindeyim

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
günaydın aylin hanım sağlıklı güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum gelip sizinle tanışıp heyecanı içindeyim

Teşekkürler sevgili @HERDİF24 , ben de sana güzel bir hafta sonu dilerim. Umarım heyecanına sonuna dek değer.🤗🤗

9 Ocak 2021
88
69
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlasilan sana ulaşmak zor olacak bundan sonra
Buradan olumlu gorusmeleri okuruz artık
😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar