Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme davet

egeteo Çevrimdışı
17 Eki 2010
200
86
Cinsiyetiniz nedir?
merhaba ;
rüyam hanım forumumuzun incisi siyah prensesini bilmeyen hayran olmayan yoktur. bende kendisine karşı büyük bir begeni besliyorum. eminim ki tüm izmir beyleride aynı duyguları paylaşıyoruzdur.
bu baglamda kendisini egememizin incisi izmir'e devat etmek istiyorum. bir tur benzeri gelirse güneşiyle bizi aydınlatmasını umuyorum.
görüşme istekleri nekadar fazla olursa eminim ki rüyam hanım bizi kırmayacak ve davetimize iştirak edecektir.

bu konu altına istek öneri ve fikirlerinizi yazarsanız eminim ki çok faydalı olacaktır. geri dönüş olarak rüyam hanımda bizim isteklerimize karşı duyarsız kalmayacaktır düşüncesinde ve istegindeyim. heycanımı paylaşırsanız ve katılırsanız çok sevinirim.

bu güzeli izmir'de görmek istemezmisiniz. !!!EM48UitWsAAJBj4.jpg
iyi akşamalar.

not: iletişimi rüyam hanıma direk yapma talebinde bulunuyorum . eger kabul ederse.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhaba ;
rüyam hanım forumumuzun incisi siyah prensesini bilmeyen hayran olmayan yoktur. bende kendisine karşı büyük bir begeni besliyorum. eminim ki tüm izmir beyleride aynı duyguları paylaşıyoruzdur.
bu baglamda kendisini egememizin incisi izmir'e devat etmek istiyorum. bir tur benzeri gelirse güneşiyle bizi aydınlatmasını umuyorum.
görüşme istekleri nekadar fazla olursa eminim ki rüyam hanım bizi kırmayacak ve davetimize iştirak edecektir.

bu konu altına istek öneri ve fikirlerinizi yazarsanız eminim ki çok faydalı olacaktır. geri dönüş olarak rüyam hanımda bizim isteklerimize karşı duyarsız kalmayacaktır düşüncesinde ve istegindeyim. heycanımı paylaşırsanız ve katılırsanız çok sevinirim.

bu güzeli izmir'de görmek istemezmisiniz. !!!Ekli dosyayı görüntüle 41266
iyi akşamalar.

not: iletişimi rüyam hanıma direk yapma talebinde bulunuyorum . eger kabul ederse.
Güzel davetiniz için teşekkür ederim olabilir tabiki bi tur düzenleye bilirim neden olmasin 😘

egeteo Çevrimdışı
17 Eki 2010
200
86
Cinsiyetiniz nedir?
beyler anlaşalık ilk önce izmir sonra ankara.
gerçi izmir'de yeterli talep yok gibi kimse birşey yazmadı. birde izmir'de pempiş sıkıntısı var deniliyor forumda. :unsure:

egeteo Çevrimdışı
17 Eki 2010
200
86
Cinsiyetiniz nedir?
Seni istanbula alalım dostum. Yoksa Rüyayı görmeden ölücen yazık😀😁😁

küçücük bile bir ihtimal olsa (ist) böyle bir konu açılmazdı. ;) kader kısmet tabi ama ben taşın altına elimi koydum. elimden geleni yapmaya çalışıyorum . gerisi siyah incinin kararı ve izmir beylerinin tercihi sevgili @Lejyoner_Gio :)

Seni destekliyorum dostum. Söz veremem ama müsait olursam denk gelirsek bende Rüyam ile bir program yapmak isterim.

teşekkür ederim dostum . aslında bukadar tepkisiz kalınacagını tahmin edemedim. :( nediyelim yapacak bişey yok. teklif ortdada isteyen katılır.
ankara referenslarını okuyup iç çekmek düşücek gibi bize. :eek::cry:

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
168
166
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir’ e öyle bir fırsat gelirse, benide yazın bir kenara. Kaçırmam...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar