Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisylenmek vol.2

Crocgreen Çevrimdışı
6 Ocak 2020
72
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2022 yılının ilk gününde sevgili daisy ile yine uçları yaşamanın vermiş olduğu keyif ile yazmaktayım.

Yine ani gelişen bir istanbul planı olunca günümü sevgili daisy ile keyiflendirmek istedim, yılbaşı ertesi olduğu için bir yandan da acaba mı demiştim. Sonrasında randevu faslı o bu derken görüşme sonrasında kuş gibi hafiflemiş şekilde ayrıldım.

yine keyifli, yine müthiş ve yine deneyimlenmesi gereken bir görüşme oldu, her şey için teşekkürler sevgili daisy, 2022 keyif mutluluk getirsin :)

zodoko Çevrimdışı
14 Şub 2010
172
354
Cinsiyetiniz nedir?
Paylasim icin tesekurler..
Kendisine ulasabilen sansli kisilerdensiniz..
Ben cok istememe ragmen malesef gorusemedim henuz..

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
2022 yılının ilk gününde sevgili daisy ile yine uçları yaşamanın vermiş olduğu keyif ile yazmaktayım.

Yine ani gelişen bir istanbul planı olunca günümü sevgili daisy ile keyiflendirmek istedim, yılbaşı ertesi olduğu için bir yandan da acaba mı demiştim. Sonrasında randevu faslı o bu derken görüşme sonrasında kuş gibi hafiflemiş şekilde ayrıldım.

yine keyifli, yine müthiş ve yine deneyimlenmesi gereken bir görüşme oldu, her şey için teşekkürler sevgili daisy, 2022 keyif mutluluk getirsin :)
Sevgili Crocgreen, tekrar gelmen beni çok mutlu etti. 2022 yılının ilk gününde yaptığım totemle sana hoşgeldin dedim ve diyorum. Ne hoş oldu.. . Yeşil mavi diyarlardan gelen özel erkek.😍 Mutlu ettin; çok keyifliydi. Sana çok teşekkür ediyorum. İkinci gelişinin yine bir paylaşımını yapmışsın, çok ince bir yaklaşım. 2022 sana da keyif ve mutluluk getirsin. Sevgiler
:love: 🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar