Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ve Metasel konular

Crocgreen Çevrimdışı
6 Ocak 2020
72
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan merak edilenler serisinde bu haftaya, 29 ekim tatilini de fırsat bilip, Küçük bir istanbul kaçamağı ve küçük bir daisy kaçamağını sığdırdım.

3-4 gün önceden randevu kısmını halledip günü beklemeye başladım. İşlerim erken bitince de kendisine haber verip konuştuğumuzdan daha erken bir saatte yanına ulaşmış oldum.

salt olarak birliktelik kısmından farklı bir şekilde erotik masajı denemiş oldum. İnanılmaz özenli ve saygılı bir kişi kendisi. Evi, bulunduğu ortamı gerçekten çok güzeldi.

Kahveler içilip biraz sohbet derken klasik duş seansı ile başlangıcı yaptık.

Sonrası Zaten gerçekten anlatılmaz yaşanır dediklerinden. Genel masaj ve birlikteliğin aksine bambaşka bir haz ve bambaşka bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir sonraki istanbul ziyaretimde mutlaka yeniden diyeceğim bir deneyim oldu.

Bir kere daha teşekkür ediyorum @Daisy seninle tanışmak güzeldi :cool:

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumdan merak edilenler serisinde bu haftaya, 29 ekim tatilini de fırsat bilip, Küçük bir istanbul kaçamağı ve küçük bir daisy kaçamağını sığdırdım.

3-4 gün önceden randevu kısmını halledip günü beklemeye başladım. İşlerim erken bitince de kendisine haber verip konuştuğumuzdan daha erken bir saatte yanına ulaşmış oldum.

salt olarak birliktelik kısmından farklı bir şekilde erotik masajı denemiş oldum. İnanılmaz özenli ve saygılı bir kişi kendisi. Evi, bulunduğu ortamı gerçekten çok güzeldi.

Sonrası Zaten gerçekten anlatılmaz yaşanır dediklerinden. Genel masaj ve birlikteliğin aksine bambaşka bir haz ve bambaşka bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir sonraki istanbul ziyaretimde mutlaka yeniden diyeceğim bir deneyim oldu.

Sewişmenize saglik

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

"özen ve saygı" konusunda takdir görmek gururumu okşadı ...
sunumumu "bambaşka bir deneyim" olarak sıradışı konumlandırman da ...
Ben de tanıştığımıza memnun oldum Sevgili Crockgreen,

Paylaşımın için teşekkürler, sevgiler 😍
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar