Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy "this girl is amazing"

Cocain Çevrimdışı
24 Mar 2021
79
129
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sonunda bende daisylenenler kervanına katılmanın mutluluğunu bu sabah yaşadım. Süper iletişim ,süper misafirperverlik ,harika bir bayan ,hoş sohbet, ikramlar , mükemmel dekora edilmiş sıcacık bir ev , vs.vs.vs. kelimeler yetmez onu anlatmaya, 39 yaşındayım bir çok zamparalığım oldu yurt içi yurt dışı dahil ama böylesine ilk defa denk geliyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendisi hakkında yazılan çizilen ne varsa bir fazlasını bulacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Son olarak masaj kısmına da değinmek gerekirse , yaptığına masaj deyip basite indirgemek haksızlık olur çünkü bir ayin gibi kendinizden geçirircesine yapılan bir ritüel bence. Ayrıca masaj için dizayn edilen odanın ambiyansı zaten bu ritüelin de bir parçası, başından sonuna kadar soluksuz bir maceraydı. Her şey için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere...

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,015
4,139
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
peki paylaşım için teşekkürler
aaaah ah kendisine ulaşmak keke daha kolay olsa da 4. görüşmemizi yapsak

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
151
218
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaşadıklarınızı bende yaşadığım için memnuniyetinizi tahmin edebiliyorum. bende ikinci görüşmemi iple çekiyorum açıkçası

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
360
725
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler. Henüz Daisy ile tanışmak nasip olmadı ama yakında inşallah

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sonunda bende daisylenenler kervanına katılmanın mutluluğunu bu sabah yaşadım. Süper iletişim ,süper misafirperverlik ,harika bir bayan ,hoş sohbet, ikramlar , mükemmel dekora edilmiş sıcacık bir ev , vs.vs.vs. kelimeler yetmez onu anlatmaya, 39 yaşındayım bir çok zamparalığım oldu yurt içi yurt dışı dahil ama böylesine ilk defa denk geliyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendisi hakkında yazılan çizilen ne varsa bir fazlasını bulacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Son olarak masaj kısmına da değinmek gerekirse , yaptığına masaj deyip basite indirgemek haksızlık olur çünkü bir ayin gibi kendinizden geçirircesine yapılan bir ritüel bence. Ayrıca masaj için dizayn edilen odanın ambiyansı zaten bu ritüelin de bir parçası, başından sonuna kadar soluksuz bir maceraydı. Her şey için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere...
Sevgili Cocain, Seninle tanışmak keyifliydi. Attığın başlık da oldukça amazing olmuş 😇, teşekkürler. Masajımı beğenini çok tatlı bir dille anlatmışsın, okurken mutlu oldum. Bu güzel paylaşımın için de çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek ümidiyle 😘🌼

Cocain Çevrimdışı
24 Mar 2021
79
129
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Benim için bir şerefti 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar