Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Tecrübesi Hakkında;

tombombadil

Normal Üye
21 Şub 2021
5
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;

İletişim kurmanın zorluğu ile ilgili çok referans yazılmış, sanırım bu ilk linki kurana kadar doğru. Fakat ondan sonra oldukça kolay ulaşabiliyorsunuz kendisine.

Yaptığımız görüşmelerin sonrasında @Daisy 'nin , özel hayatınız için birazcık tehlikeli olabileceği ile ilgili bir düşüncem oluştu. Gerçek hayatınıza döndüğünüzde böyle bir ilgi söz konusu bile değil. Kapıdan girdikten , evi terkedene kadar geçen süre muntazam bir tecrübe. İletişimi çok sağlıklı, sizin lafınızı bitirip kendini anlatmak için sıra beklemiyor, tüm konuşulanları ciddiye alıp karşılık veriyor, uzun süre geçse de hatırlıyor.

Herkesin tecrübe etmesini dilerim.

Mahoni

Normal Üye
22 Mar 2019
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
daisy hanımla görüşme sağladınız sanırım. masaj olayı nasıl? kaç yaşlarında? miyonmu?balık etlimi?

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
daisy hanımla görüşme sağladınız sanırım. masaj olayı nasıl? kaç yaşlarında? miyonmu?balık etlimi?
@Daisy Hanım 40 lı yaşların başında, minyon bir hanım. Ben kendisi ile 5 6 sefer görüştüm, erotik masaj hizmeti veriyor. Farklı ve sürprizlerle dolu bir deneyim yaşamak isterseniz tavsiye ederim.

fanciful86 Çevrimdışı
28 Nis 2012
223
123
Cinsiyetiniz nedir?
@Daisy muhteşem bi kadın. minyon ve oldukça fit. ilgili ve severek yapıyor herşeyi. yaninda mutlu olmak kaçınılmaz. ilk görüşmede aklımı alıyordu nerdeyse okadar yani..

Mr. V Çevrimdışı

Mr. V

Normal Üye
26 Ocak 2021
42
143
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Daisy döndü mü yeni halini merek ediyorum malum sebeblerden dolayı arayamadım ama en kısa süre de tekrar ziyaret edicem. 1.5 aydır her gün aklım da =)

dreamlive34

Normal Üye
4 Nis 2021
3
7
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Daisy hanım anlatılmaz sadece yaşanır cümlesinin hakkını veren, kibar nazik, Geyşa ruhu taşıyan tam bir hanımefendi. Belki bir yıldan fazla bir süredir neredeyse her ay bıkmadan usanmadan kendisine misafir oluyorum. O varken başkasını düşünmem bile.

22 Kas 2017
93
49
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese. 1 hafta önce yazdım hatta 2 gün önce tekrar yazdım ama mesajlarımı görmedi bile daha, en kısa zamanda döner diye umut ediyorum.

tombombadil

Normal Üye
21 Şub 2021
5
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Mr. V Kendisi değişimi ile çok mutlu. Bu da misafirlerine yansıyacaktır. Bize de onun adına mutlu olma düşüyor sanırım.

tombombadil

Normal Üye
21 Şub 2021
5
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@chelioscaster Sabah saatlerinde tekrar tekrar denemen faydalı olabilir sevgili üstadım. Bildiğim kadarı ile kaçırdığı mesajlara , cevapların sıkıntı yaratabileceği karmaşa endişesi ile geri dönmüyor.

tombombadil

Normal Üye
21 Şub 2021
5
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Mahoni bu hususlarda fiziksel özellikler ile ilgili konuşmaktan biraz imtina ederim üstat. Ancak genel tecrübe olarak daha önce keşfetmiş olmayı dileyeceğeni tahmin ediyorum.

22 Kas 2017
93
49
Cinsiyetiniz nedir?
@tombombadil üstadım dediğin gibi deneyeceğim yarın sabah tekrar, tavsiye için teşekkür ettim. Çift tik mavi olamadı bir türlü, mesajımı bir görse😀

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
585
825
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar;

İletişim kurmanın zorluğu ile ilgili çok referans yazılmış, sanırım bu ilk linki kurana kadar doğru. Fakat ondan sonra oldukça kolay ulaşabiliyorsunuz kendisine.

Yaptığımız görüşmelerin sonrasında @Daisy 'nin , özel hayatınız için birazcık tehlikeli olabileceği ile ilgili bir düşüncem oluştu. Gerçek hayatınıza döndüğünüzde böyle bir ilgi söz konusu bile değil. Kapıdan girdikten , evi terkedene kadar geçen süre muntazam bir tecrübe. İletişimi çok sağlıklı, sizin lafınızı bitirip kendini anlatmak için sıra beklemiyor, tüm konuşulanları ciddiye alıp karşılık veriyor, uzun süre geçse de hatırlıyor.

Tebrikler @Daisy lendiniz 👏👏👏

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
585
825
@tombombadil üstadım dediğin gibi deneyeceğim yarın sabah tekrar, tavsiye için teşekkür ettim. Çift tik mavi olamadı bir türlü, mesajımı bir görse😀
Sabah erken saatlerde deneyin, öğleden sonra yada geç gördüğü mesajlara karşı tarafın ailevi güvenliği için prensip olarak geri dönmüyor, iletişim kurduktan sonrası kolay,iş disiplini ve öz saygısı yüksek bir kadındır, keşke daha önce tanısaymışım diyeceksiniz...

22 Kas 2017
93
49
Cinsiyetiniz nedir?
Sabah erken saatlerde deneyin, öğleden sonra yada geç gördüğü mesajlara karşı tarafın ailevi güvenliği için prensip olarak geri dönmüyor, iletişim kurduktan sonrası kolay,iş disiplini ve öz saygısı yüksek bir kadındır, keşke daha önce tanısaymışım diyeceksiniz...
Hocam cok tesekkür ederim, dediklerini harfiyen uygulayacagın. en kısa zamanda görüşmek istediğim ve acıkcası cok merak ettiğim bir hanımefendi.

Mr. V Çevrimdışı

Mr. V

Normal Üye
26 Ocak 2021
42
143
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de 3 gündür arıyorum evli olduğum için belli saatler de ulaşmaya çalışıyorum fakat sabah da arıyorum öğlen de ama açmadı rahatsızlık vermemek için bir kaç gün ara vericem mesaj ve aramalarıma .

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar;

Teşekkür ediyorum. zaman ayrıp mutluluk hissettiren bir paylaşım yapmışsın 😇

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Daisy Hanım 40 lı yaşların başında, minyon bir hanım. Ben kendisi ile 5 6 sefer görüştüm, erotik masaj hizmeti veriyor. Farklı ve sürprizlerle dolu bir deneyim yaşamak isterseniz tavsiye ederim.

Teşekkür ederim 🌺

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Daisy muhteşem bi kadın. minyon ve oldukça fit. ilgili ve severek yapıyor herşeyi. yaninda mutlu olmak kaçınılmaz. ilk görüşmede aklımı alıyordu nerdeyse okadar yani..

Teşekkürler.
İltifatlarınla mutlu oldum 😘

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Daisy hanım anlatılmaz sadece yaşanır cümlesinin hakkını veren, kibar nazik, Geyşa ruhu taşıyan tam bir hanımefendi. Belki bir yıldan fazla bir süredir neredeyse her ay bıkmadan usanmadan kendisine misafir oluyorum. O varken başkasını düşünmem bile.

Teşekkürler. Seni ağırlamaktan her zaman zevk alıyorum 🥰

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba herkese. 1 hafta önce yazdım hatta 2 gün önce tekrar yazdım ama mesajlarımı görmedi bile daha, en kısa zamanda döner diye umut ediyorum.

. Merhaba
🙂 Siz yazdıktan uzun süre sonra görünce rahatsız etmek istemiyorum. uygun olduğunuzda haberleşmek dileğiyle 😇 Teşekkürler

22 Kas 2017
93
49
Cinsiyetiniz nedir?
. Merhaba
🙂 Siz yazdıktan uzun süre sonra görünce rahatsız etmek istemiyorum. uygun olduğunuzda haberleşmek dileğiyle 😇 Teşekkürler
Aslında 3-4 saat önce mesajlaştık hatta telde bile konuşup gelecek haftaki buluşmamızın planını yaptık bile kedi seven güzel insan😊

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@chelioscaster Sabah saatlerinde tekrar tekrar denemen faydalı olabilir sevgili üstadım. Bildiğim kadarı ile kaçırdığı mesajlara , cevapların sıkıntı yaratabileceği karmaşa endişesi ile geri dönmüyor.

doğru. kaçırdığım mesajlara sıkıntı yaratabilir diye dönüş yapmıyorum. bu konuda desteğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum 😘

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aslında 3-4 saat önce mesajlaştık hatta telde bile konuşup gelecek haftaki buluşmamızın planını yaptık bile kedi seven güzel insan😊
evet. nikinizi sormayı unutmuştum. birbirimize ulaştığımız için mutluyum 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar