Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz bir kitapsınız bırakın Daisy sizi sayfa sayfa okusun. Siz bu müzikte olduğu gibi kapatın gözlerinizi ve yolculuğun tadını çıkarın. Vardığınız noktadan memnun kalacağınıza eminim.
Keşke görüşmenize dair biraz daha detay verseydiniz. Tamam daisy hanım ı bilen tanıyan biliyor ama yeni üyeler için biraz fikir verecek bir kaç cümle güzel olurdu.
Siz bir kitapsınız bırakın Daisy sizi sayfa sayfa okusun. Siz bu müzikte olduğu gibi kapatın gözlerinizi ve yolculuğun tadını çıkarın. Vardığınız noktadan memnun kalacağınıza eminim.
Keşke görüşmenize dair biraz daha detay verseydiniz. Tamam daisy hanım ı bilen tanıyan biliyor ama yeni üyeler için biraz fikir verecek bir kaç cümle güzel olurdu.
Aslında bilerek böyle paylaştım, biraz farklı bir yaklaşım olsun diye. Zaten diğer görüşen beyler tüm detayları paylaşmış. Okuyup da gittim, azını yaşamadım. BAsitçe şunu söyleyebilirim her şeyimle ilgilendi, memnuniyetsiz ayrılmak mümkün değil.
Sevgili Bays; Ne hoş ne güzel yazmışsın, teşekkür ederim... lakin seninle sesli iletişim kurduğumuzda mutlaka adını sormuşumdur ve seni öyle kaydetmişimdir, bu yüzden bu konuda geçen nickinden seni tanıyamadım, müsait olduğunda whstsaptan nickini yazarsan seni bileceğim ...
beni güzel tarif eden ifadene şöyle bir yaklaşımda bulunmak istiyorum; yaşamdaki en mitolojik hikayeyi anlatan gizemli kitap bana göre insandır, o yüzden partnerimin fiziksel ve tinsel her noktasına temas ederken kendimi de buluyorum ... Tekrar teşekkürler