Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile yolculuk

• Konbuyu başlatan bays
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke görüşmenize dair biraz daha detay verseydiniz. Tamam daisy hanım ı bilen tanıyan biliyor ama yeni üyeler için biraz fikir verecek bir kaç cümle güzel olurdu.

Teşekkürler yine de paylaşım için.

11 Eyl 2020
50
94
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz bir kitapsınız bırakın Daisy sizi sayfa sayfa okusun. Siz bu müzikte olduğu gibi kapatın gözlerinizi ve yolculuğun tadını çıkarın. Vardığınız noktadan memnun kalacağınıza eminim.

Kalite kokan kadın @Daisy selam olsun 🌼🤟

Bir türlü ulasamadim Daisy Hanim'a.Erken saatlerde de aradım ama.

bays Çevrimdışı
24 Ara 2010
189
149
Keşke görüşmenize dair biraz daha detay verseydiniz. Tamam daisy hanım ı bilen tanıyan biliyor ama yeni üyeler için biraz fikir verecek bir kaç cümle güzel olurdu.

Teşekkürler yine de paylaşım için.
Aslında bilerek böyle paylaştım, biraz farklı bir yaklaşım olsun diye. Zaten diğer görüşen beyler tüm detayları paylaşmış. Okuyup da gittim, azını yaşamadım. BAsitçe şunu söyleyebilirim her şeyimle ilgilendi, memnuniyetsiz ayrılmak mümkün değil.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Siz bir kitapsınız bırakın Daisy sizi sayfa sayfa okusun. Siz bu müzikte olduğu gibi kapatın gözlerinizi ve yolculuğun tadını çıkarın. Vardığınız noktadan memnun kalacağınıza eminim.

Kalite kokan kadın @Daisy selam olsun 🌼🤟

Sevgili Bays;
Ne hoş ne güzel yazmışsın, teşekkür ederim... lakin seninle sesli iletişim kurduğumuzda mutlaka adını sormuşumdur ve seni öyle kaydetmişimdir, bu yüzden bu konuda geçen nickinden seni tanıyamadım, müsait olduğunda whstsaptan nickini yazarsan seni bileceğim ...
beni güzel tarif eden ifadene şöyle bir yaklaşımda bulunmak istiyorum; yaşamdaki en mitolojik hikayeyi anlatan gizemli kitap bana göre insandır, o yüzden partnerimin fiziksel ve tinsel her noktasına temas ederken kendimi de buluyorum ...

Tekrar teşekkürler 😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar