Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy İle yine yeniden

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
152
218
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar.

Zamparalığa yaklaşık bir 7 aylık aradan sonra dün tekrar dönüş yaptım. bu dönüşü de @Daisy ile gerçekleştirdim. İnsan kendini onun ellerine bırakınca harika hissediyor. Bu onunla yanlış hatırlamıyorsam 4. görüşmemiz oldu. Yine müthiş bir randevuydu. kendisine her şey için çok çok teşekkür ediyorum. 😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar.

Zamparalığa yaklaşık bir 7 aylık aradan sonra dün tekrar dönüş yaptım. bu dönüşü de @Daisy ile gerçekleştirdim. İnsan kendini onun ellerine bırakınca harika hissediyor. Bu onunla yanlış hatırlamıyorsam 4. görüşmemiz oldu. Yine müthiş bir randevuydu. kendisine her şey için çok çok teşekkür ediyorum. 😘
paylaşım için teşekkürler

Fener4ever Çevrimdışı
26 Şub 2015
254
337
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar.

Daisy den daha iyisini geri dönüs icin bulamazdın .

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlar.

Sevgili Onuragc, Seninle tekrar görüşmek keyifliydi. Seni tanıdığım için mutluyum. Zaman ayırmışsın tatlış bir paylaşım yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle
😘🌼

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
152
218
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Onuragc, Seninle tekrar görüşmek keyifliydi. Seni tanıdığım için mutluyum. Zaman ayırmışsın tatlış bir paylaşım yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle
😘🌼
Rica ederim.
Seninle olan görüşmenin paylaşılmadan bırakılması çok yazık olurdu. 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar