Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile yeniden dogus

uAragorn

Normal Üye
10 Nis 2021
6
34
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Daisy ile uzun zamandir görüsmek istiyordum. Uzun süredir yurtdisinda yasadigim icin geldigim zamanlar bir türlü denk gelmiyordu. En sonunda gecen hafta Pers. bir firsat yakaladim ve görüsme ayarlayabildik. Daireye girerken inanilmaz derecede seksi ve muhtesem bir bayan sizi bekliyor. Inanilmaz sicak ve icten sohbetiyle görüstügü kisilerle cok güzel bir bag kuruyor. Sonrasinda yasananlar ise tabi özelde kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ama o gün biraz yorgun olmama ragmen ciktigimda yeniden dogmus gibiydim. Görüsmenin etkisi cok uzun süre üzerimde kaldi ve acikcasi inanamadim. Bir dahaki görüsmeyi iple cekiyorum :)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,

Daisy ile uzun zamandir görüsmek istiyordum. Uzun süredir yurtdisinda yasadigim icin geldigim zamanlar bir türlü denk gelmiyordu. En sonunda gecen hafta Pers. bir firsat yakaladim ve görüsme ayarlayabildik. Daireye girerken inanilmaz derecede seksi ve muhtesem bir bayan sizi bekliyor. Inanilmaz sicak ve icten sohbetiyle görüstügü kisilerle cok güzel bir bag kuruyor. Sonrasinda yasananlar ise tabi özelde kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ama o gün biraz yorgun olmama ragmen ciktigimda yeniden dogmus gibiydim. Görüsmenin etkisi cok uzun süre üzerimde kaldi ve acikcasi inanamadim. Bir dahaki görüsmeyi iple cekiyorum :)
Merhabalar,

Sevgili uAragorn; seni tanımak, sana masajımı yaşatmak beni memnun etti. Yorgunluğunu benimle atabilemene, o yorgun halinle sana enerji verebildiğime ayrıca memnun oldum. Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim. Türkiye'ye geldiğinde tekrar görüşmek dileğiyle. Yurtdışına sevgiler 🌼

Tooltan34 Çevrimdışı

Tooltan34

Normal Üye
10 Kas 2020
38
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize ve yorgunluk giderici güzel masajınıza sağlık☺️ Paylaşımınız için teşekkürler😉

Legiong

Normal Üye
17 Eki 2019
3
3
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Tesekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar