Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile unutulmazlara

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
202
297
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese geçen hafta pazartesi günü ne zamandır aklımda olan daisy hanim ile gorusme firsatini yakaladım.Gercekten nasil anlaticam bunu sa bilmiyorum inanilmazdı.Şimdiden bende bagimlilik yapti diyebilirim.Böyle bir masaj daha önce hiç yaşamadim yazilanlarin çoğu doğru hatta fazlası var bilseydim böyle olduğunu önceden giderdim daisy hanimin o güzel masajına.Kendisi de bir o kadar çekici ve güzel.İlgi ve alakasi harika cidden.Saatlerce sohbet edilebilecek biri.Bundan sonra favorilerimde daisy var orası net.Hersey icin tekrar teşekkür ederim @Masöz Daisy tekrardan gorucegiz yakin zamanda ❤️😘😘

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
50
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için tesekkürler.Daisy benim de takibimde ilk fırsatta görüşmek istiyorum

20 Nis 2023
64
112
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır bekliyordum perşembeye aldım randevumu, sabırsızlıkla bekliyorum. Sonrasında yorumlarımı yazacağım :)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba herkese geçen hafta pazartesi günü ne zamandır aklımda olan daisy hanim ile gorusme firsatini yakaladım.Gercekten nasil anlaticam bunu sa bilmiyorum inanilmazdı.Şimdiden bende bagimlilik yapti diyebilirim.Böyle bir masaj daha önce hiç yaşamadim yazilanlarin çoğu doğru hatta fazlası var bilseydim böyle olduğunu önceden giderdim daisy hanimin o güzel masajına.Kendisi de bir o kadar çekici ve güzel.İlgi ve alakasi harika cidden.Saatlerce sohbet edilebilecek biri.Bundan sonra favorilerimde daisy var orası net.Hersey icin tekrar teşekkür ederim @Masöz Daisy tekrardan gorucegiz yakin zamanda ❤️😘😘
Sevgili Serhat11 , seninle tanıştığıma memnun oldum 😊
Erotik masajımdan övgüyle bahsetmişsin 😇 çok teşekkürler 🙏🥰
Değerli zamanını ayırıp bu iltifat dolu referans yazısını yazmışsın 😍 çok teşekkür ediyorum 🙏😊

Tekrar görüşmek dileğiyle… sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar