Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy İle tekrar görüşme

Space X Çevrimdışı

Space X

Normal Üye
29 Ocak 2019
32
38
33
Cinsiyetiniz nedir?
herkese merhaba, Daisy hanım ile en son pazar günü görüşme gerçekleştirdim, bunun haricinde düzenli olarak görüşüyorum, bunlar için toplu referans yazmak istedim. Daisy ile görüşme olağanüstü kendisi sizi bulutların üzerine çıkarıyor, kendisinin evinden her çıktığımda kendimi hafiflemiş uçuyor gibi hissediyorum. Kesinlikle herkesin görüşmesi gereken birisi, tekrar görüşmek üzere Daisy :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese merhaba, Daisy hanım ile en son pazar günü görüşme gerçekleştirdim, bunun haricinde düzenli olarak görüşüyorum, bunlar için toplu referans yazmak istedim. Daisy ile görüşme olağanüstü kendisi sizi bulutların üzerine çıkarıyor, kendisinin evinden her çıktığımda kendimi hafiflemiş uçuyor gibi hissediyorum. Kesinlikle herkesin görüşmesi gereken birisi, tekrar görüşmek üzere Daisy :)
paylaşım için teşekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Space X, Seni tanımak güzel. Senin masajımı beğenip zaman yaratıp gelebilmen beni mutlu ediyor. Zaman ayırmışsın ve hoş bir paylaşım yapmışsın. Teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmek dileğiyle. Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar