Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy İle Tanışma

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
151
218
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Daisy ile bir görüşme gerçekleştirdim. Söze nereden başlayacağı mı bilmiyorum açıkçası. Bana ilk masaj yapan kişi olmasından mı yoksa o fit ve pürüzsüz vücudundan mı, yaptığı masaj ve masaj esnasında dudaklarını, dilini ve ellerini ne kadar iyi kullandığından mı, sevişirken hem zevk alıp hem de partnerine zevk verdiğinden mi bilemiyorum. :love: Bence @Daisy anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Forumda ki tüm arkadaşlara @Daisy ile tanışmalarını tavsiye ediyorum. @Daisy cim sana çok teşekkür ediyorum misafir perverliğin ve konuk severliğin için. Forumda 6. görümem oldu yaklaşık 1 sene içerisinde hep değişik pembişle devam etme düşüncesinde olmuştum ama galiba bundan sonra Daisy yi sıklıkla ziyaret edeğim. Yakında görüşmek üzere canım çok öpüyorum seni.😘

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Dün Daisy ile bir görüşme gerçekleştirdim. Söze nereden başlayacağı mı bilmiyorum açıkçası. Bana ilk masaj yapan kişi olmasından mı yoksa o fit ve pürüzsüz vücudundan mı, yaptığı masaj ve masaj esnasında dudaklarını, dilini ve ellerini ne kadar iyi kullandığından mı, sevişirken hem zevk alıp hem de partnerine zevk verdiğinden mi bilemiyorum. :love: Bence @Daisy anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Forumda ki tüm arkadaşlara @Daisy ile tanışmalarını tavsiye ediyorum. @Daisy cim sana çok teşekkür ediyorum misafir perverliğin ve konuk severliğin için. Forumda 6. görümem oldu yaklaşık 1 sene içerisinde hep değişik pembişle devam etme düşüncesinde olmuştum ama galiba bundan sonra Daisy yi sıklıkla ziyaret edeğim. Yakında görüşmek üzere canım çok öpüyorum seni.😘
Yaşayanın ve yaşatanın yüreğine sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pAylasim icn teşekküler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Onuragc, seninle tanışmak memnun etti beni. Sana ilk masaj yapan masözün olmaktan ayrıca mutluluk duydum. Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Seni tekrar görebilmeyi ben de arzu ederim. Sevgiler 🌼

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
151
218
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Onuragc, seninle tanışmak memnun etti beni. Sana ilk masaj yapan masözün olmaktan ayrıca mutluluk duydum. Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Seni tekrar görebilmeyi ben de arzu ederim. Sevgiler 🌼
Tekrar görüşeceğimizden adım kadar eminim canım bekle beni :love:

no_name_

Normal Üye
18 Ocak 2022
22
56
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar