Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile mistik alemlere yolculuk.

adildoruk10 Çevrimdışı
30 Eki 2021
30
96
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
öncelikle giriş müziğimizi açalım

https://www.youtube.com/watch?v=uerNtYhgzSw

Arkadaşlar ben ne yaşadım ya.

Yani gerçekten aklım başımdan gitti, seans bitiminden sonraki 3 saat boyunca bunu düşündüm.

Ben ne yaşadım.

Bakın spartalılar kim ne güzel birşey yazdıysa bu zamana kadar Daisy'cim için en az 10 katını hak ediyor. Sohbeti ufuk açıcı derecede iyi, vücudu 18 lik kız edasında. Sesi adeta beynimde sihirli cümleleri yankılanıp durdu. Ben çok masaj yaptırmadığım için bilemiyorum ama Daisy nin yaptığı masaj değil ya kesinlikle çok daha farklı bir şey, masalsı bir yanı var yani, böyle bir rahatlama yok.

Ah birde o vücutlarımızın birbirine değerek ahenkle dans ettiği dakikalar işte beyler Daisynin üstündekileri çıkarması ile beraber küresel zaten Daisycimden kaynaklı ateşli olan ortam benim de ateşimin yükselmesi ile ufak çaplı küresel ısınmaya destek vermiş olabiliriz. Bugün her zamankinden 2 derece daha fazla ısınmış olabilir dünya. Tek tek soyup her bir tarafını muntazaman atmış olduğu sihirli dokunuşlarla yıkarken adeta partnerini bir sevgi seline boğuyor.

Bilmiyorum ben ne yaşadım yahu.

Daisy seni tanımak bir çok güzeldi.

Sevgiler öpüyorum güzel dudaklarından.:love::love::love::love:

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum Daisy ile görüşmeyi. Çok yakında...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
öncelikle giriş müziğimizi açalım

https://www.youtube.com/watch?v=uerNtYhgzSw

Arkadaşlar ben ne yaşadım ya.

Yani gerçekten aklım başımdan gitti, seans bitiminden sonraki 3 saat boyunca bunu düşündüm.

Ben ne yaşadım.

Bakın spartalılar kim ne güzel birşey yazdıysa bu zamana kadar Daisy'cim için en az 10 katını hak ediyor. Sohbeti ufuk açıcı derecede iyi, vücudu 18 lik kız edasında. Sesi adeta beynimde sihirli cümleleri yankılanıp durdu. Ben çok masaj yaptırmadığım için bilemiyorum ama Daisy nin yaptığı masaj değil ya kesinlikle çok daha farklı bir şey, masalsı bir yanı var yani, böyle bir rahatlama yok.

Ah birde o vücutlarımızın birbirine değerek ahenkle dans ettiği dakikalar işte beyler Daisynin üstündekileri çıkarması ile beraber küresel zaten Daisycimden kaynaklı ateşli olan ortam benim de ateşimin yükselmesi ile ufak çaplı küresel ısınmaya destek vermiş olabiliriz. Bugün her zamankinden 2 derece daha fazla ısınmış olabilir dünya. Tek tek soyup her bir tarafını muntazaman atmış olduğu sihirli dokunuşlarla yıkarken adeta partnerini bir sevgi seline boğuyor.

Bilmiyorum ben ne yaşadım yahu.

Daisy seni tanımak bir çok güzeldi.

Sevgiler öpüyorum güzel dudaklarından.:love::love::love::love:
Sevgili Adildoruk10, sempatik giriş müziğini gülümseyerek dinledim, ben de half crazy sayılırım ama bisiklet olmaz, illa at arabası isterim 🤪 ... Spartalılara da atinalılara da hitaben yazdığın iltifatlar için ayrıca çok teşekkür ederim, bir ara romalılara da sesleniver 🤪 ... Yazarlık yönün paylaşımına çok güzel yansımış. Bu keyifli anlatımın için teşekkürler. Seni tanımak da güzeldi. Sevgiler 😍
🌼

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,038
4,186
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yazılanlar bana 1.5 sene önceki görüşmemi hatırlattı
Ne yazıldıysa doğrudur
Hayırlı olsun

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine daisylenmiş birisi :) Paylaşımınıza sağlık :) Darısı başımıza tekrar :)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar