Cyhncnk
Normal Üye
- 15 Şub 2022
- 2
- 22
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daisy ile yaklasik 2 ay once görüştük. Sesli iletişime geçmesi biraz olsun heyecaninizi aliyor ama ses tonu ile de iyice merak uyandırıyor. Randevuyu olusturduktan sonra evine toplu tasima ile gittigimden telefonum cekmiyordu. Evinin girisine geldigimde bir calisma oldugu belliydi. Beni harkulade guzel mini mini bir bayan karsiladi. Eve girdigimde dogalgazin kesik oldugunu yola çıkmış oldugun icin randevuyu iptal etmedigini yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin aramdigini belirtti. Gercekten calisma bitmemisti. Kahve ve kendi elleri ile actigi cikolatasi esliginde sohbet uzadi,laf lafi acti.sadece muhabbet icin bile gidilir..Diksiyonu düzgün kültürlü bir hanimefendi..Saatler gectikce kapiya bakiyorduk calisma bitmis ama sıkıntı devam ediyordu.Dogalgaz yoktu ama Daisy sanki problemi kendisi yapmiscasina mahsundu halbuki onun bir suçu yoktu.. Ama yine de daisy guzelligini bana sunuyor ve masajini yapiyordu.. masaj bittiginde parmak uclarimda yürüdüğümu farkettim bu da onun farkiydi.. Daisy tekrar gelecegim.. O günkü sıkıntı seninle ilgili degil di fakat oyle mahcup oldun ki ben uzuldum.. ikinci randevu icin sabirsizlaniyorum..