Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile ilk heyecan

couple1907 Çevrimdışı

couple1907

Normal Üye
23 Eki 2023
17
24
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

@Daisy ile 2 hafta önce hafta iletişime geçerek, 14 ekim için bir program oluşturduk. Gözlemlediğim kadarı ile, iletişime önem veren, nazik ve dakik bir kadın. Özel anlardan bahsetmek istemiyorum ancak, hakkında yazılan referansları fazlası ile hakediyor.

Bu güzel (ilk) deneyim için çok teşekkürler. İmza Reiki Master.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,

@Daisy ile 2 hafta önce hafta iletişime geçerek, 14 ekim için bir program oluşturduk. Gözlemlediğim kadarı ile, iletişime önem veren, nazik ve dakik bir kadın. Özel anlardan bahsetmek istemiyorum ancak, hakkında yazılan referansları fazlası ile hakediyor.

Bu güzel (ilk) deneyim için çok teşekkürler. İmza Reiki Master.
Sevgili couple1907, Sizinle tanışmak mutluluk vericiydi 😇 Sizin Reiki master seviyesinde olan, dişil ve eril enerjinizle, bir güneş tutulması gününde birarada olabilmenin verdiği yüksek enerji ile harika hissediyorum... Benim için de güzel, (ilk) deneyiminizde masözünüz olmak beni onurlandırdı. Teşekkürler 🙏 Değerli zamanınızı ayırıp, bu keyifli referans yazısını yazmışsınız... Çok teşekkür ediyorum 🙏😊 Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar