Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile ilk görüşme.

Linux

Normal Üye
26 Ocak 2022
1
11
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, forumda ilk defa yazıyorum. Bu gün Daisy hanım ile görüşmem oldu. İlk sesli iletişimde Daisy hanımın ses tonu iyi kendinden emin iletişimi gayet güzel, verdiği konum İstanbul'u bilmeyen bile bulabilir. Evi giriş-çıkış sorunsuz, Daisy hanım minyon ve fit gözlerimi alamadım kendisinden, ilgili alâkalı ve samimi olması 10 üzerinden 10. Herşeyi ile mükemmel ötesi. Kendisine bugün için çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle👍👍👍

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba, forumda ilk defa yazıyorum. Bu gün Daisy hanım ile görüşmem oldu. İlk sesli iletişimde Daisy hanımın ses tonu iyi kendinden emin iletişimi gayet güzel, verdiği konum İstanbul'u bilmeyen bile bulabilir. Evi giriş-çıkış sorunsuz, Daisy hanım minyon ve fit gözlerimi alamadım kendisinden, ilgili alâkalı ve samimi olması 10 üzerinden 10. Herşeyi ile mükemmel ötesi. Kendisine bugün için çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle👍👍👍
Merhaba Linux, seninle tanıştığıma memnun oldum. Bu tatlış paylaşımın için teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek ümidiyle, keyifli forumlar diliyorum😘 🌼

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasm ixn teşekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar