Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile iki muhteşem görüşme

• Konbuyu başlatan caan
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
caan Çevrimdışı

caan

Normal Üye
7 Şub 2020
36
42
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle gecikmiş referans için affına sığınıyorum Daisy'nin. Eylül ve Kasım aylarında iki sefer masaj deneyimi yaşadım gerçekten çok memnun ve mutlu ayrıldım her seferinde bir masaj sever olarak. Pek çok yorum yapılmış forumda kendisi için aynılarını tekrar etmek istemiyorum hiç abartısız tüm övgüleri hakediyor. Kapıdan içeri adım attıktan ayrılana kadar sizi teslim alıyor, hem teninize hem yüreğinize dokunuyor, özel hissettiriyor sohbeti içtenliği arkadaşlığı çok kaliteli.

Tekrar görüşmek üzere Daisy, yeni versiyonları merakla bekliyorum, o kadar iyi bir arkadaşsın ki, tanıştığın herkes için mükemmel bir hediye gibisin.

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. @Daisy ile görüşebilmek imkanına sahip olduğunuz için hepinizi kıskanıyorum Romalılar.

GÜNEŞ1975 Çevrimiçi

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,479
2,646
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle gecikmiş referans için affına sığınıyorum Daisy'nin. Eylül ve Kasım aylarında iki sefer masaj deneyimi yaşadım gerçekten çok memnun ve mutlu ayrıldım her seferinde bir masaj sever olarak. Pek çok yorum yapılmış forumda kendisi için aynılarını tekrar etmek istemiyorum hiç abartısız tüm övgüleri hakediyor. Kapıdan içeri adım attıktan ayrılana kadar sizi teslim alıyor, hem teninize hem yüreğinize dokunuyor, özel hissettiriyor sohbeti içtenliği arkadaşlığı çok kaliteli.

Tekrar görüşmek üzere Daisy, yeni versiyonları merakla bekliyorum, o kadar iyi bir arkadaşsın ki, tanıştığın herkes için mükemmel bir hediye gibisin.
Paylaşım için teşekkürler... Masajı merak konusu Daisy hanımın ... (y) (y) (y)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgili Caan; seninle tanışmaktan mutluluk duydum, paylaşımı sonradan yapmış olman bile güzel. Rica ederim, forumda hiç paylaşım yapmayanlar da var. Tabi ki özgür bir harekettir. Senin aklında kalmış ve böyle hoş bir paylaşım yapmışsın, teşekkür ederim.. Tenine ve aynı zamanda yüreğine dokunabilmiş olmak ne hoş. Teşekkürler
:love:🌼

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar