Sekans
Normal Üye
- 24 Eyl 2020
- 30
- 39
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daisy ile geçen hafta Osmanbey metrosu yakınındaki evinde görüştüm. Hizmeti genel olarak özetlemeye çalışacağım. Kisa bir tanışma ikram sonrası elleriyle sizi yıkayarak masaja hazırlıyor. Masaj odası ışık ve müzik olarak gayet güzel. Masaj dil ve vücudun kullanıldığı güzel bir erotik masaj. Parmak uçlarınızdan vücudun her noktasına kadar çok detaylı bir ilgi söz konusu. Yurtiçi yurtdışı çok fazla masaj deneyimi olan biri olarak Türkiye’de benzerini görmediğimi söyleyebilirim. İsteğinize göre masajını size özel hale de getireceğini düşünüyorum.
Masajın süresi minimum 1 saat ve bu kadar uzun süre masajla uyarılmış vakit geçirmek güzel bir tecrübe. Kesinlikle aceleye getirmeden işini özenle yapıyor. İsteğe ve duruma göre masaj sonunda ilişkide yaşanılabilir.
Masaj sonrası elleriyle sizi yıkayıp giydirip uğurluyor. Masaj sevenler için kesinlikle denenmesi gereken bir tecrübe. Kendisine geçirdiğim güzel vakit için çok teşekkür ediyorum.
Masajın süresi minimum 1 saat ve bu kadar uzun süre masajla uyarılmış vakit geçirmek güzel bir tecrübe. Kesinlikle aceleye getirmeden işini özenle yapıyor. İsteğe ve duruma göre masaj sonunda ilişkide yaşanılabilir.
Masaj sonrası elleriyle sizi yıkayıp giydirip uğurluyor. Masaj sevenler için kesinlikle denenmesi gereken bir tecrübe. Kendisine geçirdiğim güzel vakit için çok teşekkür ediyorum.