Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile görüşme

Sekans

Normal Üye
24 Eyl 2020
30
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy ile geçen hafta Osmanbey metrosu yakınındaki evinde görüştüm. Hizmeti genel olarak özetlemeye çalışacağım. Kisa bir tanışma ikram sonrası elleriyle sizi yıkayarak masaja hazırlıyor. Masaj odası ışık ve müzik olarak gayet güzel. Masaj dil ve vücudun kullanıldığı güzel bir erotik masaj. Parmak uçlarınızdan vücudun her noktasına kadar çok detaylı bir ilgi söz konusu. Yurtiçi yurtdışı çok fazla masaj deneyimi olan biri olarak Türkiye’de benzerini görmediğimi söyleyebilirim. İsteğinize göre masajını size özel hale de getireceğini düşünüyorum.

Masajın süresi minimum 1 saat ve bu kadar uzun süre masajla uyarılmış vakit geçirmek güzel bir tecrübe. Kesinlikle aceleye getirmeden işini özenle yapıyor. İsteğe ve duruma göre masaj sonunda ilişkide yaşanılabilir.

Masaj sonrası elleriyle sizi yıkayıp giydirip uğurluyor. Masaj sevenler için kesinlikle denenmesi gereken bir tecrübe. Kendisine geçirdiğim güzel vakit için çok teşekkür ediyorum.

longman9 Çevrimdışı
1 Haz 2020
248
328
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida hanımın olumlu referanslarını gördükçe aklıma Daisy hanımla ilgili neden paylaşım yapılmadığı geliyordu. Önceliği masaj olarak ve birlikteliğin de içerisinde olduğu güzel bir deneyim yaşamak gerekiyor ara sıra. Paylaşım için teşekkürler :)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy ile geçen hafta Osmanbey metrosu yakınındaki evinde görüştüm. Hizmeti genel olarak özetlemeye çalışacağım. Kisa bir tanışma ikram sonrası elleriyle sizi yıkayarak masaja hazırlıyor. Masaj odası ışık ve müzik olarak gayet güzel. Masaj dil ve vücudun kullanıldığı güzel bir erotik masaj. Parmak uçlarınızdan vücudun her noktasına kadar çok detaylı bir ilgi söz konusu. Yurtiçi yurtdışı çok fazla masaj deneyimi olan biri olarak Türkiye’de benzerini görmediğimi söyleyebilirim. İsteğinize göre masajını size özel hale de getireceğini düşünüyorum.

Masajın süresi minimum 1 saat ve bu kadar uzun süre masajla uyarılmış vakit geçirmek güzel bir tecrübe. Kesinlikle aceleye getirmeden işini özenle yapıyor. İsteğe ve duruma göre masaj sonunda ilişkide yaşanılabilir.

Masaj sonrası elleriyle sizi yıkayıp giydirip uğurluyor. Masaj sevenler için kesinlikle denenmesi gereken bir tecrübe. Kendisine geçirdiğim güzel vakit için çok teşekkür ediyorum.
Zaman ayırıp yaptığınız paylaşım için teşekkür ederim
Tanıştığımıza memnun oldum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar