Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile doruklara çıkış

guiseppeee1 Çevrimdışı
19 Eyl 2018
51
21
Cinsiyetiniz nedir?
Daisy hanımla görüşmemiz benim bu zamana kadarki beraber olduğum partnerler arasındaki kesinlikle en iyisiydi beraber duştan yatak faslına kadar kız arkadaşımla yaptığımız sexten bile daha güzel bi ön sevişme var inanılmaz güzel bir masajı var bir daha gideceğim partnerler listesinde kesinlikle bir numara herkese tavsiye ederim

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Daisy hanımla görüşmemiz benim bu zamana kadarki beraber olduğum partnerler arasındaki kesinlikle en iyisiydi beraber duştan yatak faslına kadar kız arkadaşımla yaptığımız sexten bile daha güzel bi ön sevişme var inanılmaz güzel bir masajı var bir daha gideceğim partnerler listesinde kesinlikle bir numara herkese tavsiye ederim

@guisepeee1 , paylaşımınızı bir solukta okudum, içerik ve detay olarak çok güzel, ellerinize sağlık. Keşke biraz daha noktalama işareti olsaymış, daha da anlamlı olurmuş :)
Size ve Daisy hanımı paylaşımınız için tebrik eder, nice sevişmelerinizin olmasını dilerim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz bir paylaşım olmuş; her iki tarafa da teşekkürler (clap) Beraber duş sonrası yatak odası candır her zaman tabii ki :eek:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar