Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile çok farklı seviye

29 Eyl 2021
52
104
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Çarşamba günü Daisy ile o meşhur evinde görüşme yaptım. Kendisine telefondan biraz zor ulaştim ama vazgecmedim ve randevuyu kaptım :) Buluşma günü geldiğinde mükemmel bir kiyafetle karşıladı beni ve getirdiğim şarap eşliğinde güzel bir muhabbete başladık. Muhabettimiz çok farklı konulara evrilebildi, o yüzden ayrı keyif aldım ve kendimi çok rahat hissettim onun yanında. Sonradan seni soyabilir miyim o zaman dedi ve beraber duşa geçtik. Duşta beni elleriyle yıkadı ve güzel bir oral ve sonunda cim keyfiyle duşu sonlandırdık. İkinci seansta ilk defa tecrübe ettiğim rimming ile aklımı başımdan aldı, aynı zamanda oral da yaparak beni havalara uçurdu adeta. Bu sefer kendisine biraz sevişmek istediğimi söyledim ve orda da karşılıklı haykırışları yine cim keyfiyle bitirerek seansı bitirdik. Bittiğinde ayaklarım yerden kesilmişti adeta, inanilmaz keyif aldım.

Kendisini çok öpüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.. Sevişmenize sağlık..

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
360
725
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Çarşamba günü Daisy ile o meşhur evinde görüşme yaptım. Kendisine telefondan biraz zor ulaştim ama vazgecmedim ve randevuyu kaptım :) Buluşma günü geldiğinde mükemmel bir kiyafetle karşıladı beni ve getirdiğim şarap eşliğinde güzel bir muhabbete başladık. Muhabettimiz çok farklı konulara evrilebildi, o yüzden ayrı keyif aldım ve kendimi çok rahat hissettim onun yanında. Sonradan seni soyabilir miyim o zaman dedi ve beraber duşa geçtik. Duşta beni elleriyle yıkadı ve güzel bir oral ve sonunda cim keyfiyle duşu sonlandırdık. İkinci seansta ilk defa tecrübe ettiğim rimming ile aklımı başımdan aldı, aynı zamanda oral da yaparak beni havalara uçurdu adeta. Bu sefer kendisine biraz sevişmek istediğimi söyledim ve orda da karşılıklı haykırışları yine cim keyfiyle bitirerek seansı bitirdik. Bittiğinde ayaklarım yerden kesilmişti adeta, inanilmaz keyif aldım.

Paylaşım için teşekkürler. İçimde ki Daisy merakı son raddeye kadar geldi 😅

incognito Çevrimdışı
5 Haz 2019
78
73
Her paylaşım da heyecanlandırır mı be. Daisy ile mümkün sanırım. Bilgilendirme için teşekkürler. :)

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar,

Teşekkür ederim Sevgili Altair97, seninle tanıştığıma memnun oldum; güzel sohbetle keyifli zaman geçirdik ... paylaşımına ve emeğine de teşekkürler, sevgiler 🌼

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar