Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile boyut değiştirmek

owerlord Çevrimdışı

owerlord

Normal Üye
29 Haz 2020
13
83
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçenlerde Daisy Hanım ile görüşme fırsatım oldu.

Referansa hiç ihtiyacı olmayan pembişlerimizden kendisi ama gene de tecrübemi paylaşayım kısaca.

Amacınız genç bir kızla skor peşinde koşmaksa adres burası değil.

Fakat amacınız olgun ve donanımlı bir kadınla “kaliteli” vakit geçirmek, sürekli üzerinizde olan ilgi ve alakayla biraz şımarmak, size uygulanan masaj ve sonrası ile bulutların üzerine çıkmak ve günün sonunda her anlamda rahatlamış olarak yanından ayrılmaksa adres kesinlikle burası.

Benim gözümden öne çıkan diğer detaylar;
  • Daisy Hanım’ın evde yarattığı ortam (dekorasyon, ışıklandırma, müzikler) çok güzel ve tamamen sizi rahatlatmaya yönelik,
  • Evde her şey ve her yer gayet temiz ve düzenli,
  • Daisy Hanım kendine bakan biri, fit ve bence güzel bir vücuda sahip,
  • Aceleye getirilen hiç bir şey yok, sakinlik ve dinginlik ön planda.
Misafirperverliği ve bana yaşattığı keyif dolu anlar için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyor ve tekrar görüşmeyi umuyorum.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

meaculpa_

Normal Üye
30 Ağu 2020
25
21
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Fırsat olursa Daisy Hanım'la görüşmeyi ben de çok istiyorum.

Qyinmien

Normal Üye
30 Ağu 2020
34
71
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy ile tanışan forumdaki herkes çok mutlu görünüyor. En kısa sürede o kervana katılmak amacım.

Picabooboo

Normal Üye
4 Ara 2020
34
28
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Masaj ve rahatlamayı sevenlerin kaçırmaması gereken bir hanımefendi galiba. Sevişmenize sağlık

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Overlord, seni tanımak büyük keyifti. Kibar ve hoş beyefendi ile uyum yaşamak güzeldi. Partnerimi şımartmayı seviyorum, bu yüzden mutlu ayrılmana sevindim.
Senin gözünden öne çıkan detayları, benim resepsiyonumu, sunumumu ve önemli ayrıntıları çok güzel ifade etmişsin, ayrıyeten bazı noktaları da madde madde belirtmişsin; oldukça akademik ve organize bir aktarım olmuş :cool:
bu güzel paylaşıma çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle
🌼

srhn26

Normal Üye
24 Eyl 2021
23
31
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçenlerde Daisy Hanım ile görüşme fırsatım oldu.

Referansa hiç ihtiyacı olmayan pembişlerimizden kendisi ama gene de tecrübemi paylaşayım kısaca.

Amacınız genç bir kızla skor peşinde koşmaksa adres burası değil.

Fakat amacınız olgun ve donanımlı bir kadınla “kaliteli” vakit geçirmek, sürekli üzerinizde olan ilgi ve alakayla biraz şımarmak, size uygulanan masaj ve sonrası ile bulutların üzerine çıkmak ve günün sonunda her anlamda rahatlamış olarak yanından ayrılmaksa adres kesinlikle burası.

Benim gözümden öne çıkan diğer detaylar;
  • Daisy Hanım’ın evde yarattığı ortam (dekorasyon, ışıklandırma, müzikler) çok güzel ve tamamen sizi rahatlatmaya yönelik,
  • Evde her şey ve her yer gayet temiz ve düzenli,
  • Daisy Hanım kendine bakan biri, fit ve bence güzel bir vücuda sahip,
  • Aceleye getirilen hiç bir şey yok, sakinlik ve dinginlik ön planda.
Misafirperverliği ve bana yaşattığı keyif dolu anlar için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyor ve tekrar görüşmeyi umuyorum.
Teşekkürler

owerlord Çevrimdışı

owerlord

Normal Üye
29 Haz 2020
13
83
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Overlord, seni tanımak büyük keyifti. Kibar ve hoş beyefendi ile uyum yaşamak güzeldi. Partnerimi şımartmayı seviyorum, bu yüzden mutlu ayrılmana sevindim.
Senin gözünden öne çıkan detayları, benim resepsiyonumu, sunumumu ve önemli ayrıntıları çok güzel ifade etmişsin, ayrıyeten bazı noktaları da madde madde belirtmişsin; oldukça akademik ve organize bir aktarım olmuş :cool:
bu güzel paylaşıma çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle
🌼
Daisycim, güzel düşüncelerin ve yorumun için teşekkürler.. :giggle:

rhinoceras Çevrimdışı

rhinoceras

Normal Üye
25 Kas 2020
43
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy hanıma dair tüm referansları okuyorum. Kendisini Forumun zirvesi olarak kabul ediyorum. Bir yandan da ulaşılamaz bir zirve olduğunu düşünüp çekiniyorum. Kendimi hazır hissedince ve tabii kabul ederse tanışmayı çok istiyorum.

30 May 2021
56
47
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay arkadaş bir ben görüşemedik Daisy hanımla neden engelledi hala anlamış değilim, sevişmenize sağlık.

bbazrak

Normal Üye
2 Ocak 2020
32
21
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansa ihtiyacı olmayan kısmına katılıyorum. Zira o telefonda kısa bir sohbetle karşısındakini anlayabilen birisi

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy hanıma dair tüm referansları okuyorum. Kendisini Forumun zirvesi olarak kabul ediyorum. Bir yandan da ulaşılamaz bir zirve olduğunu düşünüp çekiniyorum. Kendimi hazır hissedince ve tabii kabul ederse tanışmayı çok istiyorum.
teşekkür ederim rhinoceras, bana kalırsa asıl sizinki iltifatın "zirvesi" olmuş :ROFLMAO::ROFLMAO: ... nasipse tanışmak ve görüşmek üzere :giggle:
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar